25.6 C
Athens

Παναθηναϊκός: «Ενθουσιασμένος ο Χότσκο, αρέσει σε Μπόλονι και Ντρεοσί»

Δημοσιεύματα από το Βέλγιο ασχολούνται για μια ακόμα φορά με τα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκού, ο οποίος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντένι Χότσκο, όπως και του Λαμκέλ Ζε, ο οποίος αγωνίζεται στο Βέλγιο.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «dhnet.be» αναφέρει ότι ο 26χρονος Μαυροβούνιος μέσος, έχει χάσει την θέση βασικού στην Μούσκρον και ότι είναι ενθουσιασμένος που θα έρθει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ενώ τονίζει ότι οι Πράσινοι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και του Λαμκέλ Ζε.

Μάλιστα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προτίθεται να καταθέσει επίσημη πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή για έξι μήνες με οψιόν αγοράς.

Το δημοσίευμα για το «φλερτ» Χότσκο – Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής: «Γερμανικές ομάδες και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Λαμκέλ Ζε που θα συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή».

«Μαζί του ενδέχεται να μετακινηθεί και ο Χότσκο, το προφίλ του οποίου αρέσει στον Μπόλονι αλλά και στον Γάλλο αθλητικό διευθυντή, Πιέρ Ντρεοσί».

«Η ομάδα από την Αθήνα σύντομα θα καταθέσει πρόταση δανεισμού για 6 μήνες με οψιόν αγοράς του αφού δεν έχει αρκετά χρήματα. Η Μουσκρόν, η αλήθεια είναι, ότι δεν θα πρέπει να εμποδίσει την μεταγραφή».

«Το κόστος θα φτάσει περίπου στο 1 εκατομμύριο για τον 26χρονο που είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς