16.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Περιμένει την Πόρτο, αισιοδοξεί για Ρέαμπτσιουκ

Ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, αλλά ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να παλεύει την υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και περιμένει την απόφαση της Πόρτο

Ο Ολυμπιακός θέλει να έχει στην Ελλάδα τον αριστερό μπακ που θα αποκτήσει, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του 2021. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν εστιάσει στην περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έχει πάρει την απόφασή του (όπως έχει καταγράψει το FWS) και πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Θρύλο.

Η Πόρτο, όμως, είναι αυτή που ορίζει ακόμα την κατάσταση και δεν έχει ενημερώσει ακόμα την Πάσος Φερέιρα για το αν θα ασκήσει το δικαίωμα επαναγοράς των ποδοσφαιρικών δικαιωμάτων του Μολδαβού αριστερού μπακ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Πορτογαλία, δεν αρκεί τελικά το ποσό των 500.000 ευρώ για την Πόρτο, που καλείται να ισοφαρίσει την προσφορά του Ολυμπιακού (που φτάνει τα 3.500.000 ευρώ) αν θέλει να πάρει πίσω τον παίκτη, ο οποίος έπαιξε στην Ακαδημία της, αλλά ουδέποτε πήρε ουσιαστική ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Η αναβλητικότητα που παρουσιάζει η Πόρτο στην υπόθεση, δεν πτοεί τους Ερυθρόλευκους, που θέλουν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς και να φέρουν στην Ελλάδα την επιλογή του προπονητή της ομάδας για την απαραίτητη ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

https://athlosnews.gr/olympiakos-i-porto-thelei-na-kanei-chalastra-o-reamptsoyk-psifizei-thrylo/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς