17 C
Athens

Αυλωνίτου: «Κάποιοι κάηκαν στη θάλασσα επειδή δεν είχαν εκπαιδευτεί» (video)

H απίστευτη εξήγηση που έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

Στην… έλλειψη εκπαίδευσης απέδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, τις απώλειες ανθρώπινων ζωών κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς που κατέκαψε το Μάτι.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Epsilon η κ. Αυλωνίτου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει, που δεν έχει εκπαιδευτεί. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος που κάηκε μέσα στη θάλασσα, γιατί νόμιζε ότι θα μπει μέσα στο νερό και θα σωθεί;», είπε χαρακτηριστικά η κ. Αυλωνίτου.

Η τοποθέτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση των παρουσιαστών και έτσι η βουλευτής δεν κατάφερε να… εξηγήσει την πρωτότυπη θεωρία της. Τι ακριβώς εννοούσε; Οτι ο κόσμος κάηκε επειδή δεν ήξερε κολύμπι ώστε να απομακρυνθεί εγκαίρως από την ακτή που φλεγόταν ή ότι δεν ήξερε πώς να σωθεί από τις φλόγες, ακόμα κι όταν βρέθηκε μέσα στη θάλασσα;

Σε κάθε περίπτωση, η περίεργη θεωρία της Ελένης Αυλωνίτου, που στο ίδιο μήκος κύματος με άλλους συναδέλφους της, προσπάθησε να αποσείσει τις κυβερνητικές ευθύνες για την εκατόμβη στο Μάτι, προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και πολλές ειρωνείες στα social media, ενώ το βίντεο με τις απίθανες δηλώσεις της δημοσιοποίησε η νεοδημοκρατική «Ομάδα Αλήθειας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς