23.4 C
Athens

Μαϊφρέντι: Η Γιουβεντους χρειάζεται τον Πάπου Γκόμες για να αναζωογονηθεί

Ο άλλοτε προπονητής της Γιουβέντους, Τζίτζι Μαϊφρέντι, σχολίασε την παρουσία των «μπιανκονέρι» στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως ο Πάπου Γκόμες θα αποτελούσε για τον σύλλογο την καλύτερη μεταγραφή, υποστηρίζοντας πως μπορεί να αναζωογονήσει την επίθεση της ομάδας.

Ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από την Αταλάντα έπειτα από 6 χρόνια κοινής πορείας με τον ιταλικό σύλλογο.

Όπως φαίνεται ωστόσο, δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς ήδη η Ίντερ και η Μίλαν είναι από τις ομάδες που έχουν εκφράσει τον ενδιαφέρον τους.

Μάλιστα, ο Μαϊφρέντι συμβουλεύει και τους «μπιανκονέρι» να μπουν στην μάχη για την απόκτησή του:

«Το μάννα εξ ουρανού θα ήταν ο Παπού Γκόμες, ο οποίος σίγουρα θα φύγει από το Μπέργκαμο. Ο σωστός άνθρωπος για να αναζωογονήσει την επίθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά στα μικρόφωνα του QS.

«Ξεκινώ από μια βασική σκέψη: πριν από χρόνια υπήρχε μια διαφορετική πείνα και ένας από τους λίγους που παρέμειναν πεινασμένος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Νομίζω ότι ο Pirlo είναι προετοιμασμένος ακόμα κι αν η εξάσκηση στο γήπεδο είναι πολύ διαφορετική από τη θεωρία, ειδικά όταν προπονείς μια ομάδα που δεν με πείθει για το πνεύμα που εκφράζει. Μου φαίνεται ότι παίζουν μόνοι τους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς