18.4 C
Athens

AEK: Επανέρχεται για Άλεξ Πέρεθ

Στην Ισπανία εμπλέκουν για μια ακόμα φορά την ΑΕΚ με τον 25χρονο δεξιό μπακ της Βαγιαδολίδ, Άλεξ Πέρεθ. Η Ένωση δεδομένα κινείται για την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα, καθώς θα αποχωρήσει από εκείνη την θέση ο Παουλίνιο, ενώ τον Πέρεθ διεκδικεί και η Τενερίφη.

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει αναλάβει ήδη δουλειά, και ετοιμάζεται κατόπιν συνεννόησης με τον Μανόλο Χιμένεθ να αλλάξει το ρόστερ της ΑΕΚ, ενισχύοντας όσο μπορεί την ομάδα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, το «pucelafichajes» αναφέρει τα εξής: «Είναι πολλοί οι παίκτες που ενδεχομένως να φύγουν από τη Βαγιαδολίδ αυτό τον χειμώνα. Ένας από αυτούς είναι και ο δεξιός μπακ Λουίς Πέρεθ, για τον οποίο ήδη δύο ομάδες έχουν ρωτήσει για τον δανεισμό του».

«Η Τενερίφη και η ΑΕΚ έχουν κινηθεί ώστε να αποκτήσουν πληροφορίες από τη Βαγιαδολίδ και τον ίδιο τον παίκτη. Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Πέρεθ θα αποχωρήσει προκειμένου να αναζητήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Επίσης επισημαίνεται πως μπορεί να ενδιαφέρεται και άλλη ομάδα για τον Πέρεθ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς