21.9 C
Athens

Θρήνος στο χώρο του wrestling, απεβίωσε ο Τζόναθαν Χούμπερ

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 41 ετών, άφησε ο Τζόναθαν Χούμπερ, γνωστός σαν Λουκ Χάρπερ και Μπρόντι Λι στο χώρο του pro-wrestling

Σε ηλικία μόλις 41 ετών (γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1979), ο Τζόναθαν Χούμπερ απεβίωσε το Σάββατο (26/12) σε νοσοκομείο της Φλόριντα έπειτα από σύντομη ασθένεια στους πνεύμονες. Την είδηση αποκάλυψε στα social media η σύζυγός του, Αμάντα, τονίζοντας πως ο θάνατός του δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό.

Ο γνωστός παλαιστής είχε αποδεσμευτεί από το WWE τον Δεκέμβριο του 2019, όπου έκανε καριέρα με το όνομα Λουκ Χάρπερ, ενώ τον Μάρτιο του 2020 είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον έτερο πόλο στο χώρο του pro-wrestling, το AEW (All Elite Wrestling), χρησιμοποιώντας το όνομα Μπρόντι Λι. Μάλιστα, τον Αύγουστο, κατέκτησε τον τίτλο AEW TNT Championship, νικώντας τον Κόντι Ρόουντς, ενώ τον έχασε στις αρχές Οκτωβρίου.

Από τότε, ο Αμερικανός wrestler απουσίαζε από τα events του AEW, αλλά κανείς δεν γνώριζε πως αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας παρά μόνο το στενό οικογενειακό περιβάλλον του. Ο Τζόναθαν Χούμπερ ήταν πατέρας δύο παιδιών, του Μπρόντι και του Νόλαν.

Το μήνυμα της Αμάντα Χούμπερ:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🐼MandaHuber🐼 (@mandahuber)

Το μήνυμα του ΑΕW για τον θάνατο του Χούμπερ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς