24 C
Athens

Διαψεύδει τις φήμες περί αποχώρησης ο μάνατζερ του Λαουτάρο

Ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες, Μπέτο Γιάκε, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του πως ο παίκτης του είναι ευχαριστημένος στην Ίντερ, διαψεύδοντας οποιαδήποτε φήμη είχε συνδέσει το όνομα του 23χρονου Αργεντινού με άλλο σύλλογο.

Ο Λαουτάρο αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Serie A το καλοκαίρι του 2018. Έκτοτε, έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία με τη φανέλα των «νερατζούρι», σκοράροντας 37 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 14 ασίστ σε 104 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο νεαρός Αργεντινός έχει τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, εκ των οποίων μία είναι και η Μπαρτσελόνα.

Οι διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο, θα ήθελα να δουν τον νεαρό φορ να συνεργάζεται στην επίθεση με τον Λιονέλ Μέσι, όπως ακριβώς κάνουν οι δύο τους και στην εθνική ομάδα της Αργεντινής.

 

Αν και οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» προσπαθούσαν από τον περασμένο Σεπτέμβρη να αποκτήσουν τον Λαουτάρο, δεν είναι απίθανο να επιστρέψουν με καλύτερη προσφορά τον Ιανουάριο για την απόκτησή του.

Ωστόσο, ο μάνατζερ του 23χρονου στράικερ ξεκαθάρισε πως ο παίκτης του δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τους «νερατζούρι»:

«Ο παίκτης είναι μια χαρά εκεί που βρίσκεται. Είναι χαρούμενος σε ένα κλαμπ όπου μεγαλώνει και μαθαίνει πολλά. Έχει ένα τριετές συμβόλαιο με τους νερατζούρι και αν κάποιος θέλει να τον αγοράσει πρέπει πρώτα να τους μιλήσει. Αλλά ας είμαστε ήρεμοι, η Ίντερ παίζει, μεγαλώνει και είναι χαρούμενη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς