17.7 C
Athens

Βιδάλ: Στην Ίντερ δεν έχουν δει ακόμα τον πραγματικό Βιδάλ

Ο Αρτούρο Βιδάλ σε συνέντευξή του στο Sky Sports μίλησε για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ίντερ, το στόχο της ομάδας που είναι το Scudetto, ενώ παραδέχθηκε πως η Γιουβέντους είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος των «νερατζούρι».

Στη Serie A η πρωτοπόρος Μίλαν αισθάνεται την ανάσα της Ίντερ, η οποία ακολουθεί στη 2η θέση, έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τους «ροσονέρι».

Αν και η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο 33χρονος Χιλιανός που αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη από τη Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα μέγιστα, καθώς σε 12 συμμετοχές σε Ιταλία και Ευρώπη δεν έχει βρει δίχτυα.

Μάλιστα, ο ίδιος το παραδέχθηκε, υποστηρίζοντας πως στην Ίντερ δεν έχει προλάβει ακόμα να δείξει τον πραγματικό του εαυτό:

«Μέχρι τώρα έχω κάνει ό,τι θέλει ο προπονητής. Βοήθησα την ομάδα, την έκανα να ωριμάσει. Ο πραγματικός Βιδάλ λείπει, στην Ιταλία ξέρουν πώς είμαι.

Με τη Γιουβέντους είχα περισσότερες πιθανότητες να σκοράρω. Η Ίντερ παίζει διαφορετικά, δεν είχα πολλές ευκαιρίες να σκοράρω, αλλά αργά ή γρήγορα θα φτάσω στην κλασική μου θέση.

 

«Πέρυσι η Ίντερ πλησίαζε να κερδίσει το Scudetto. Ήταν μια νέα ομάδα που δούλεψε σκληρά, αλλά έκανε λάθη σε κρίσιμες στιγμές, αγώνες στους οποίους δεν μπορείς να κάνεις λάθη. Φέτος πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να συγκεντρωθούμε, είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά όλοι πρέπει να αξιοποιηθούμε στο έπακρο και να κάνουμε λιγότερα λάθη από πέρυσι για να επιτύχουμε τον στόχο μας, που είναι το Scudetto», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα, ενώ ερωτηθείς για το ποια ομάδα φοβάται περισσότερο στο πρωτάθλημα τόνισε,

«Η Γιουβέντους είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος. Είναι δυνατοί, έχουν πίστη σε αυτό που κάνουν, κερδίζουν για 9 χρόνια, αλλά ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι και κάνουν τα πάντα για να επιβεβαιώσουν τους εαυτούς τους ότι είναι η ισχυρότερη ομάδα φέτος. Αλλά από την άλλη πλευρά έχουμε εμπιστοσύνη στο έργο που κάνουμε.

Το 2021 θα ήμουν χαρούμενος αν… κερδίσω. Θέλω να κερδίσω και να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θα επικεντρωθώ στον πραγματικό Βιδάλ και μετά θέλω τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα», ήταν η ευχή του για το νέο έτος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς