21.7 C
Athens

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και αρχίζουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία

Ύστερα από άδεια τεσσάρων ημερών (Τετάρτη με Σάββατο), οι ποδοσφαιριστές του Άρη ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

Ο Άρης πραγματοποιεί μία ιστορική σεζόν και κάνει πορεία πρωταθλητισμού έπειτα από ένα γύρο στη Super League, καθώς βρίσκεται στη 2η θέση, πίσω μόνο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, όπως και οι Ερυθρόλευκοι.

Το μεσημέρι της Κυριακής (27/12), είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση μετά την εορταστική άδεια των Χριστουγέννων και ο Άκης Μάντζιος περιμένει τους παίκτες του στο «Δασυγένειο» προκειμένου οι Κίτρινοι να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους.

Tην επόμενη Δευτέρα (4/1/21, 19:30), οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Λαμία, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης:

«Επιστροφή αύριο, Κυριακή, στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (η τελευταία προπόνηση πριν από τα Χριστούγεννα έγινε την περασμένη Τρίτη).

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και θα διεξαχθεί σε δύο γκρουπ.

Για τη Δευτέρα (28/12) το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς