17.8 C
Athens

Ντε Λαουρέντις σε Πίρλο: Δεν είσαι δικηγόρος γι’ αυτό μην μιλάς

Μια μίνι κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον προπονητή της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, και τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με αφορμή την ετυμηγορία της έφεσης της Νάπολι για διεξαγωγή του αγώνα με την Γιουβέντους.

Υπενθυμίζεται ότι η Νάπολι δεν είχε ταξιδέψει στο Τορίνο για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους στις αρχές του πρωταθλήματος, υπό τον φόβο του κορωνοϊού, αν και το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν προέβλεπε αναβολή του παιχνιδιού. Η αρχική απόφαση ήταν να κατακυρωθεί το παιχνίδι υπέρ της «Μεγάλης Κυρίας», η οποία άρθηκε στην έφσεη.

Αυτή η απόφαση δεν άρεσε στον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του λέγοντας: «Λυπάμαι για τις υπόλοιπες ομάδες που ταξίδεψαν και έπαιξαν κανονικά. Έχασαν βαθμούς χωρίς να πουν απολύτως τίποτα. Έπαιξαν απλώς με όσους ήταν υγιείς και δεν είχαν Covid-19. Λυπάμαι για εκείνες τις ομάδες, πολύ περισσότερο από ότι για την ομάδα μου».

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις του απάντησε σκληρά αναφέροντας τα εξής: «Ο Πίρλο δεν είναι δικηγόρος, δεν γνωρίζει καν ορισμένες διαδικασίες και δεν ξέρει τι συνέβη όσον αφορά τα πρωτόκολλα. Ο Πίρλο θα πρέπει να είναι προπονητής και αυτό είναι, ας αφήσει ορισμένες απαντήσεις στους εκπροσώπους του συλλόγου του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς