21.4 C
Athens

Εταιρεία έστειλε από μία μπύρα σε γκολκίπερ για κάθε γκολ που δέχθηκε από τον Μέσι

Ένα ιδιαίτερο δώρο έκανε μία εταιρεία μπύρας, η οποία είναι χορηγός του Λιονέλ Μέσι. Συγκεκριμένα, η Budweiser προς τιμή του ποδοσφαιριστή έδωσε από ένα μπουκάλι σε όποιον τερματοφύλακα δέχθηκε γκολ από τον Αργεντινό φορ. Κάποιοι δέχθηκαν παραπάνω από ένα…

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να γράφει ιστορία και η Budweiser, θέλησε να του κάνει αυτό το ξεχωριστό δώρο, μετά το νέο προσωπικό ρεκόρ που κατέκτησε, φτάνοντας με τους «μπλαουγκράνα» τα 644 γκολ και ξεπερνώντας τον Πελέ των 643 τερμάτων με τη Σάντος.

 

Μάλιστα, πάνω σε κάθε μπουκάλι αναφέρεται και ποιος αριθμός γκολ ήταν στην καριέρα του Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Μεταξύ των… τυχερών που θα λάβουν το δώρο είναι και ο Έλληνας τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Τζόρβας, ενώ δεν λείπουν από τη λίστα και οι πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, Μάριο Γκαλίνοβιτς και Σίλβιο Προτό αντίστοιχα.

Ωστόσο, εκείνος που μάλλον θα κάνει… συλλογή από τα μπουκάλια είναι ο Ντιέγκο Άλβες, ο οποίος θα λάβει τα περισσότερα και συγκεκριμένα 21. Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο θα λάβει συνολικά 13 (τόσα γκολ δέχθηκε από τον Αργεντινό στην Ισπανία).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς