24 C
Athens

Αποκάλυψη FWS: Επίσημη πρόταση σε Ραπίντ για Ούλμαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS, o Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Ραπίντ Βιέννης για την απόκτηση του Αυστριακού αριστερού μπακ Μαξιμίλιαν Ούλμαν

Νέο όνομα για τη θέση του αριστερού μπακ! Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Μαξιμίλιαν Ούλμαν και μάλιστα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ραπίντ Βιέννης για την απόκτησή του.

Ο Αυστριακός αριστερός μπακ Ούλμαν έχει συμβόλαιο με τη Ραπίντ έως το καλοκαίρι του 2022, ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Σάλκε. Στην τρέχουσα σεζόν, έχει 1 γκολ και 5 ασίστ σε 23 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις), με την ομάδα της Βιέννης να διεκδικεί τον τίτλο στην Αυστρία, καθώς απέχει μόλις ένα βαθμό από την πρωτοπόρο Ζάλτσμπουργκ, μετρώντας 24 βαθμούς σε 12 αγώνες (7-3-2).

Ο Ούλμαν έχει ύψος 1,80μ. και είναι 24 ετών (17/6/1996) και συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που… παραπέμπουν σε μεταγραφική λογική Ολυμπιακού. Γεννήθηκε στην Αυστρία και το Λιντς, ενώ στην τοπική Λασκ Λιντς έκανε το αγωνιστικό του «ξεπέταγμα», καθώς από το 2014 έως το 2019 μέτρησε 127 συμμετοχές, με απολογισμό 10 γκολ και 3 ασίστ. Προέρχεται από μία ποδοσφαιρική σχολή, που βασίζεται στην πειθαρχία και τον επαγγελματισμό.

Το καλοκαίρι του 2019, ο 24χρονος αριστερός μπακ πήρε μεταγραφή στη Ραπίντ Βιέννης έναντι 600.000 ευρώ και αποτελεί βασικός στέλεχος της αυστριακής ομάδας. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αυστρίας, αλλά σε επίπεδο Αντρών δεν έχει ακόμα επίσημη συμμετοχή. Με τη Ραπίντ έχει, ήδη, 55 συμμετοχές, μετρώντας 4 γκολ και 7 ασίστ.

Είναι ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής και διακρίνεται για το δυναμισμό στο παιχνίδι του σε άμυνα και επίθεση. Δυνατός στον αέρα, με πολύ καλό αριστερό πόδι, ενώ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και γερμανικών ομάδων, με τη Σάλκε να θεωρείται τη δεδομένη χρονική στιγμή ως ο βασικός αντίπαλος του Ολυμπιακού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Να σημειωθεί πως ο Μαξιμίλιαν Ούλμαν ανήκει στη φημισμένη εταιρεία μάνατζερ arena11 sports group, που έχει στις τάξεις της παίκτες όπως οι Μανέ και Κεϊτά της Λίβερπουλ, τον Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα…

Ο Ούλμαν εν δράσει:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς