18.7 C
Athens

ΑΕΚ: Ο Παναγιώτης Κονέ νέος τεχνικός διευθυντής

Το νέο (μεγάλο) βήμα στην καριέρα του κάνει ο Παναγιώτης Κονέ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αντικαθιστά τον Ίλια Ίβιτς και αποτελεί επίσημα τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών.

O 33χρονος κρέμασε τα παπούτσια του τους περασμένους μήνες έχοντας αγωνιστεί σε Ηρακλή, Μπρέσια, Μπολόνια, Ουντινέζε, Φιορεντίνα, Γρανάδα και Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Κονέ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ σε ηλικία 18 ετών το 2005, παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2008 και εννέα χρόνια μετά επέστρεψε στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, έπειτα από 24 χρόνια. Επίσης, έχει αγωνιστεί 28 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, με την οποία έχει σκοράρει δύο φορές.

Σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια καλωσορίζει την επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα μας με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του εύχεται καλή επιτυχία και αποτελεσματικό έργο στα νέα του καθήκοντα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς