19.7 C
Athens

Ρονάλντο: Είμαστε Γιουβέντους, απαράδεκτο το αποτέλεσμα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά τη βαριά ήττα της Γιουβέντους από τη Φιορεντίνα (0-3), με τον επιθετικό της Γηραιάς Κυρίας να μη μασάει τα λόγια του.

Ο Πορτογάλος σταρ παραδέχθηκε μέσα από τα social media πως η Γιουβέντους πραγματοποίησε κακή εμφάνιση  κόντρα στους «βιόλα», η οποία δεν ταιριάζει με τους υψηλούς στόχους του συλλόγου, ενώ παράλληλα κάλεσε από τους φιλάθλους να εμπιστευτούν την ομάδα, υποσχόμενος ότι οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να πανηγυρίσουν μαζί τους στο φινάλε της σεζόν.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

«Χθες, με μία φτωχή εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που απέχει πολύ από το αποδεκτό, κλείσαμε τα προγραμματισμένα παιχνίδια μας για το 2020, μία ξεχωριστή χρονιά για πολλούς ιδιαίτερους λόγους.

Άδεια στάδια, πρωτόκολλα για κορωνοϊό, αναβληθέντα παιχνίδια, μεγάλες διακοπές και ένα πολύ σφιχτό καλεντάρι. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για κάτι. Ξέρουμε ότι πρέπει να δίνουμε περισσότερα, να παίζουμε καλύτερα και και να παίρνουμε τις νίκες με πιο πειστικό τρόπο.

Είμαστε Γιουβέντους! Και δεν μπορούμε να αποδεχόμαστε τίποτα από λιγότερο από μία εξαιρετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο!

Ελπίζω αυτό η μικρή διακοπή να μας βοηθήσει να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ, επειδή η σεζόν απέχει πολύ από το τέλος και στο φινάλε πιστεύουμε ότι εμείς, για μία ακόμα φορά, θα γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας.

Πιστέψτε σε εμάς, εμπιστευτείτε την ομάδα μας όσο εμπιστευόμαστε εμείς εσάς και θα φέρουμε αποτελέσματα! Μέχρι τέλους», ανέφερε ο ηγέτης της Γιούβε κάτω από την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Νάπολι με 24 βαθμούς, με τους «παρτενοπέι», ωστόσο, να έχουν σήμερα κόντρα στην Τορίνο την ευκαιρία να περάσουν μπροστά από τη Γιούβε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς