20.3 C
Athens

Στη Μάλτα ο Βέμερ

Ο Γενς Βέμερ, περίπου 2,5 χρόνια από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσε με τον Παναθηναϊκό, βρήκε σε ομάδα της Μάλτας τον νέο σταθμό της καριέρας του

Στην Premier League της Μάλτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 32χρονος Γερμανός αμυντικός, Γενς Βέμερ. Ο πρώην ακραίος οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού, συμφώνησε με την Tarxien Rainbows για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Η σχετική ανακοίνωση της Tarxien Rainbows αναφέρει:

«Περήφανοι που παρουσιάζουμε τον Γενς Βέμερ ως μία σημαντική μεταγραφή για τη σεζόν 2018-2019. Ο Γερμανός δεξιός μπακ συμφώνησε να ενταχθεί στην Τάρξιεν Ρέινμποουζ βλέποντας ότι τα πλάνα του συλλόγου συμβαδίζουν με τη δική του φιλόδοξη ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Έχοντας γαλουχηθεί κυρίως στην ακαδημία της Βέρντερ Βρέμης, αγωνίστηκε και με την Πάντερμπορν σε 21 παιχνίδια της Bundesliga και σε 125 παιχνίδια της 2. Bundesliga. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε τελευταία φορά στην ελληνική κορυφαία ομάδα Παναθηναϊκός. Φέρνει στο πρωτάθλημα της Μάλτας τεράστια εμπειρία, η οποία θα ενισχύσει την προσωπικότητα του συλλόγου που σίγουρα είναι σημαντική για τις επόμενες υποχρεώσεις. Καλωσήρθες Γενς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς