19.9 C
Athens

Ο Φέργκιουσον είχε προτείνει στον Αντσελότι να τον διαδεχτεί στην Γιουνάιτεντ το 2013

Η σεζόν 2012/13 θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι γιατί ήταν το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε (μέχρι στιγμής), αλλά γιατί αποχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο της ομάδας, με τους «Μπέμπηδες» να αλλάζουν κυριολεκτικά σελίδα στην ιστορία τους.

Ο νυν προπονητής της Έβερτον, Κάρλο Αντσελότι, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Carabao Cup, αποκάλυψε ότι ο Σερ Άλεξ του είχε προτείνει να τον διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Αντσελότι δήλωσε συγκεκριμένα: «Μπορώ να πω ότι διατηρώ μία φανταστική σχέση με τον Σερ Άλεξ. Συναντηθήκαμε όταν αποφάσισε να σταματήσει αλλά ήμουν κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτιμώ το γεγονός πως εκείνη την εποχή ήρθε να μου μιλήσει».

«Θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας. Υπάρχει πίεση για το γεγονός πως αυτός ο σύλλογος δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο εδώ και πολύ καιρό. Η κατάκτηση ενός τίτλου για μας δεν είναι εμμονή αλλά τεράστιο κίνητρο».

Η μοίρα λοιπόν έφερε τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, με τον Σκωτσέζο τεχνικό να κατηφορίζει με την ομάδα του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τους «16» του Champions League, την σεζόν 2013/14.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς