21.4 C
Athens

ΑΕΚ: Τράμπζονσπορ καλεί Μάνταλο, Νεντέλεφ ο αντι-Λιβάγια

Σε μεταγραφικά δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο εμπλέκεται το όνομα της ΑΕΚ, τα οποία όμως αφορούν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών της. Συγκεκριμένα, η Τράμπζονσπορ, η οποία ενδιαφέρεται και για τον Λιβάγια, φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο αρχηγός της ΑΕΚ θεωρείται ως ο ιδανικός μαέστρος για την ομάδα της Τραπεζούντας και μάλιστα οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το συμβόλαιο του Μάνταλου με την Ένωση εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Ο Τοντόρ Νεντέλεφ φαίνεται πως απασχολεί την ΑΕΚ, αλλά για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, σύμφωνα με βουλγαρικά δημοσιεύματα. Ο 27χρονος Βούλγαρος εξτρέμ μένει ελεύθερος από την Μπότεφ Πλόβντιβ το καλοκαίρι, ενώ το δημοσίευμα τον συνδέει με την επικείμενη πώληση του Μάρκο Λιβάγια.

Η Ένωση δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Κροάτη μεσοεπιθετικού, ο οποίος ζητάει ετήσιες απολαβές ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ την ίδια ώρα η αγωνιστική του εικόνα είναι μέτρια προς κακή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς