16.9 C
Athens

Άρης: Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Σάσα

Θετικά είναι τα μηνύματα για την επέκταση της συνεργασίας του Άρη με τον Λούκας Σάσα

Ο Άρης πραγματοποιεί μία ιστορική σεζόν στη Super League και βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης μετά το τέλος του πρώτου γύρου, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διατηρήσουν τον κορμό της ομάδας και σύντομα αναμένονται εξελίξεις με τον Λούκας Σάσα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Πρόθεση της ΠΑΕ Άρης είναι να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο κεντρικό μέσο και στις αρχές του Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, όταν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του παίκτη, Λέο Κορνατσίνι, προκειμένου οι δύο πλευρές να μπουν στον τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή ενός νέου διετούς συμβολαίου συνεργασίας.

Ήδη, οι Κίτρινοι έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με την πλευρά του 30χρονου ποδοσφαιριστή και τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, καθώς το θέμα δείχνει να έχει προχωρήσει. Ο Σάσα έχει παίξει στα 11 από τα 12 παιχνίδια στη φετινή Super League, μετρώντας και ένα γκολ.

*Ύστερα από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο Εμάνουελ Σάκιτς, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής (4/1/21, 19:30, πρεμιέρα β’ γύρου).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς