19.3 C
Athens

Super League: Ο έλεγχος προόδου των 14 μονομάχων

Ο πρώτος γύρος της κανονικής διάρκειας της Super League ολοκληρώθηκε χθες (20/12) και το FWS.gr σας αναλύει τα πεπραγμένα των ομάδων στις πρώτες 13 αγωνιστικές. Μόνο έξι ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα, ενώ η ουραγός Λαμία «χρωστάει» τρία παιχνίδια, λόγω των αναβολών για τον κορωνοϊό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Ερυθρόλευκοι ηγούνται της βαθμολογίας και είναι η μόνη αήττητη ομάδα. Έχουν ως απολογισμό μέχρι στιγμής 10 νίκες και 2 ισοπαλίες, καθώς δεν έχουν παίξει το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μοναδικές βαθμολογικές απώλειες για τους Πειραιώτες ήταν στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ, ελέω VAR αλλά και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εντός έδρας ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο σε επτά παιχνίδια, πετυχαίνοντας ως επί το πλείστον ευρείες νίκες.

Μόνο με τον Παναθηναϊκό κέρδισε με 1-0, καθώς σε όλα τα άλλα παιχνίδια σημείωσε τουλάχιστον 2 γκολ, πετώντας μάλιστα στα «σκουπίδια», στην πλειονότητα των παιχνιδιών, ένα ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (33-5), βάζει με μεγαλύτερη συχνότητα την μπάλα στα δίχτυα (1/4.5 τελικές), ενώ έχει τις περισσότερες πάσες στο πρωτάθλημα (970). Ταυτόχρονα είναι η ομάδα με τα περισσότερα φάουλ κατά, ενώ έχει κερδίσει μόλις ένα πέναλτι μαζί με ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Παίκτες κλειδιά: Ελ Αραμπί 11 γκολ, Κώστας Φορτούνης 7 ασίστ, Γιώργος Μασούρας 6 γκολ 3 ασίστ

ΑΡΗΣ

Η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Με ένα διαφορετικό ρόστερ σε πολύ μεγάλο βαθμό (μόλις τρεις παίκτες από την βασική ενδεκάδα ήταν πέρυσι στην ομάδα, εκ των οποίων ο Σούντγκρεν που δεν υπολογιζόταν), αλλαγή προπονητή στην έναρξη της σεζόν και αποκλεισμό-σοκ από την Κόλος Κοβαλίβκα, η πορεία του Άρη είναι εντυπωσιακή.

Οι Κίτρινοι έχουν συλλέξει 29 βαθμούς σε 12 παιχνίδια, ενώ δεν έπαιξαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έχουν απωλέσει βαθμούς στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό, όπου ήταν και η μοναδική ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά και με ΠΑΣ Γιάννινα (2-2 εντός έδρας) και Ατρόμητο πάλι με το ίδιο σκορ στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου στέκεται πολύ καλά τακτικά, έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία, ενώ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στο τρανζίσιον. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Άρης έμεινε αήττητος εκτός έδρας στον πρώτο γύρο, έχοντας απολογισμό 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι τρίτη στο σκοράρισμα μαζί με τον ΠΑΟΚ 20 γκολ, έχοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα πάλι μαζί με τον ΠΑΟΚ (7 γκολ).  Πετυχαίνει ένα γκολ ανά 5.5 τελικές προσπάθειες, ενώ είναι δεύτερη στα κλεψίματα (301). Έχει κερδίσει πέντε πέναλτι στο πρωτάθλημα, περισσότερα από κάθε ομάδα.

Παίκτες κλειδιά: Γκάμα 5 γκολ, Μπερτόλιο 4 γκολ, Σαντέ Σίλβα 2 ασίστ

ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι στο -5 από την κορυφή μετά το πέρας του πρώτου γύρου. Έχει ηττηθεί μια φορά, από τον συμπολίτη Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, η πρώτη του Πάμπλο Γκαρσία στην εν Ελλάδι προπονητική του καριέρα εδώ και αρκετό καιρό.

Εκτός από τον Άρη, οι Θεσσαλονικείς έφεραν ισοπαλίες με Ατρόμητο (εντός), Βόλο (εκτός) και ΑΕΚ (εκτός), κερδίζοντας όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει νίκη με διαφορά άνω των τριών τερμάτων και έχει τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα, δείγμα του ότι έχει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, καθώς έχει 13 γκολ λιγότερα από την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Είναι δεύτερος σε πάσες πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ έχει τα περισσότερα λάθη, αλλά και κλεψίματα.

Του έχει απονεμηθεί τέσσερις φορές η εσχάτη των ποινών, όσες φορές δηλαδή έχει συμβεί και σε Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Παίκτες κλειδιά: Σβιντέρσκι 6 γκολ, Σβαμπ 4 ασίστ, Τζόλης 3 γκολ

ΑΕΚ

Μακριά από την κορυφή έχει μείνει και η ΑΕΚ έπειτα από 12 αγωνιστικές, ούσα στο -8 από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα αν και είναι βελτιωμένη στην επίθεση μετά από πολλά χρόνια (δεύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 23 γκολ), έχει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα.

Η ΑΕΚ είναι τρίτη σε τελικές (126), έχοντας μόλις μια παραπάνω από τον ΟΦΗ, ενώ είναι δεύτερη στα γκολ ανά τελικές προσπάθειες, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας κάθε 5.5 τελικές. Είναι δεύτερη σε δημιουργία (16 ασίστ) και τέταρτη στις πάσες (733, με τον Αστέρα Τρίπολης να την προσπερνά).

Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει νίκη σε ντέρμπι φέτος (δεν έχει παίξει ακόμα με τον Άρη), ενώ έχει αναδειχτεί ισόπαλη με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με το ίδιο σκορ (1-1). Πέραν αυτών απώλεσε βαθμούς με Ατρόμητο (εκτός, ηττήθηκε με 1-0) και Βόλο (εντός ήρθε ισόπαλη 2-2).

Παίκτες κλειδιά: Ανσαριφάρντ 7 γκολ, Μάνταλος 5 ασίστ, Τάνκοβιτς 3 ασίστ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός του Λάζλο Μπόλονι σε σχέση με αυτή του Ντάνι Πογιάτος. Ο Ισπανός τεχνικός κάθισε στον πάγκο της ομάδας για τρία παιχνίδια και μάζεψε έναν βαθμό, κόντρα στην ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Ο Μπόλονι έφερε την ομάδα «στα ίσια της». Αν και επί των ημερών του ο Παναθηναϊκός είχε σκαμπανεβάσματα, σίγουρα η εικόνα των Πράσινων δεν μοιάζει στο ελάχιστο με αυτή επί εποχής Πογιάτος.

Ο Παναθηναϊκός μάζεψε 18 πόντους σε 13 παιχνίδια, πήρε σπουδαία νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο το κακό ξεκίνημα αλλά και οι απώλειες με Βόλο (ισοπαλία) και Ατρόμητο (ήττα), αμφότερες εντός έδρας, δεν τον άφησαν να πάρει σημαντικό προβάδισμα από την ζώνη των play-off.

Στα ντέρμπι ηττήθηκε από Ολυμπιακό (εκτός), Άρη (εντός, στο τελευταίο ματς του Πογιάτος) και ΠΑΟΚ (εκτός). Είναι η τέταρτη ομάδα στην κατοχή της μπάλας (687) πάσες, και τρίτη στα λάθη (561), ενώ έχει υποπέσει στα περισσότερα φάουλ  (260).

Παίκτες κλειδιά: Μακέντα 4 γκολ, Καρλίτος 4 γκολ, Χατζηγιοβάννης 2 ασίστ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εξαιρετική ομάδα έχει χτίσει ο Μίλαν Ράσταβατς, η οποία «βλέπει» play-off. Οι Αρκάδες είναι εξαιρετικοί, και σε όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, έβαλαν δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους.

Έχουν συγκεντρώσει 17 βαθμούς σε 13 παιχνίδια, 11 εκ των οποίων στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, έναν δύσκολο σταθμό για κάθε ομάδα. Έχουν πέντε ισοπαλίες, μια λιγότερη από τον πρωτοπόρο στην σχετική λίστα Βόλο.

Ο Αστέρας Τρίπολης αρέσκεται στο να έχει την κατοχή της μπάλας στα πόδια του, είναι τρίτος σε πάσες (810, πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) όπως και σε γεμίσματα, ενώ είναι τέταρτος σε τελικές προσπάθειες (119) όσες έχει και ο ΠΑΣ.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχουν σημαδέψει τα δοκάρια 6 φορές και είναι πρώτοι στη σχετική λίστα, μαζί με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ είναι δεύτεροι σε επεμβάσεις. Από το Big-5 κατάφερε να κερδίσει μόνο τον Παναθηναϊκό, χάνοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια, ενώ έχει μόλις μια εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΛ.

Παίκτες κλειδιά: Μπαράλες 8 γκολ, Ριέρα 2 γκολ, Κώτσιρας 2 ασίστ

ΒΟΛΟΣ

Αρκετά καλή η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, που εμφανίζει έφεση στην ισοπαλία, έχοντας επτά σε 13 παιχνίδια, περισσότερες από κάθε ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είναι δυνατή στο Πανθεσσαλικό, αντιθέτως εκτός Μαγνησίας δημιουργεί ιδιαίτερους κινδύνους.

Με το Big-5 έχουν πάρει τρεις βαθμούς, με τρεις ισοπαλίες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ) και δύο ήττες από Ολυμπιακό και Άρη. Οι Βολιώτες έχουν κερδίσει τον Ατρόμητο (εκτός) τον ΠΑΣ (εντός) και την Λαμία (εκτός).

Ο Βόλος είναι η πέμπτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ την ίδια θέση καταλαμβάνει και στη συχνότητα στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας ένα γκολ ανά 6.9 τελικές. Είναι η δεύτερη ομάδα σε αποκρούσεις (66), έχοντας λιγότερες μόνο από τον Παναιτωλικό. Έχει τις περισσότερες αποβολές στο πρωτάθλημα (5).

Παίκτες κλειδιά: Δουβίκας 5 γκολ, Μπαριέντος 3 γκολ, Μπαρτόλο 3 ασίστ

ΟΦΗ

Συμπαθητική αλλά ελαφρώς χειρότερη η ομάδα του Γιώργου Σίμου σε σχέση με την περσινή της πορεία στην Super League. Οι περισσότερες ομάδες έχουν βρει το κουμπί των Κρητικών, κλείνοντας τους χώρους πίσω και αναδεικνύοντας τα αμυντικά προβλήματα (τρίτη χειρότερη άμυνα) που έχει η ομάδα.

Ο ΟΦΗ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 15 βαθμούς σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος.  Έχει χάσει την δύναμη που είχε στο Γεντί Κουλέ, καθώς έχει έξι βαθμούς σε επτά παιχνίδια, μόλις μια νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΟΦΗ είναι τέταρτος σε τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα, δίχως ωστόσο την ανάλογη επιτυχία στο σκοράρισμα, ενώ χάνει την κατοχή της μπάλας 282 φορές όντας τρίτος στην σχετική λίστα. Είναι επίσης δεύτερος σε σουτ εκτός εστίας πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από το Big-5, απέναντι στον Παναθηναϊκό με υπηρεσιακό προπονητή. Κατάφερε να βάλει δύσκολα μόνο στην ΑΕΚ, καθώς έχασε σχετικά εύκολα από Ολυμπιακό, Άρη και ΠΑΟΚ, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ σε αυτά τα τρία παιχνίδια.

Παίκτες κλειδιά: Νέιρα 4 γκολ 3 ασίστ, Σαρδινέρο 4 γκολ, Στάρζτεον 4 γκολ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχει «πυροβολήσει τα πόδια της». Είναι σπάνιο φαινόμενο μια ομάδα να μαζεύει οκτώ βαθμούς από το Big-5 και να περιορίζεται στην ένατη θέση. Αυτό συνέβη γιατί στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια μάζεψε 6 βαθμούς, ενώ δεν έχει παίξει με τη Λαμία εντός έδρας.

Η ομάδα του Περιστερίου είναι πολύ κακή στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς έχει έξι βαθμούς, εκ των οποίων οι τρεις κατακτήθηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο ένας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα και έφερε ισοπαλία με τον Απόλλωνα, παιχνίδια στα οποία θα μπορούσε να πάρει κάτι πολύ καλύτερο. Κέρδισε ωστόσο την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, με 1-0 αμφότερα και με νίκη επί της ουραγού Λαμίας «το σώζει».

Είναι τέταρτη ομάδα σε αποκρούσεις (57), ενώ είναι προτελευταία σε σουτ εντός εστίας (31). Αυτό δείχνει εν πολλοίς την τακτική του Κάναντι να περιμένει τον αντίπαλο πιέζοντας στα 2/3 του γηπέδου, αλλά και ένα πρόβλημα στην αιχμή.

Παίκτες κλειδιά: Μανούσος 5 γκολ 2 ασίστ, Γούτας 2 γκολ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η δεύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος, μετά τον Άρη, είναι αναμφισβήτητα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η αρμάδα του Αργύρη Γιαννίκη παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δεν προσαρμόζει την τακτική της ανάλογα τον αντίπαλο.

Ο ΠΑΣ είναι μια αρκετά δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Έχει πάρει δύο βαθμούς κόντρα στις κορυφαίες ομάδες, με Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες και Άρη στο Βικελίδης, ενώ έβαλε δύσκολα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οι οποίοι ελέω VAR, επικράτησαν με 2-1. Ίσως ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον «Άγιαξ», κερδίζοντάς τον με 2-0.

Εντός έδρας ο ΠΑΣ έχει χάσει και αυτός την δύναμή του, όντας παραδοσιακά μια δύσκολη έδρα, έχοντας μόλις έξι βαθμούς σε έξι παιχνίδια (μια νίκη, τρεις ισοπαλίες). Τα αποτελέσματα με Παναιτωλικό (0-0) και ΑΕΛ (1-2) στα Γιάννενα, του στερούν ένα καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Ο ΠΑΣ είναι η έκτη καλύτερη επίθεση και πέμπτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (15-17). Είναι η τρίτη καλύτερη σε δημιουργία, μαζί με τον ΟΦΗ (12 ασίστ), ενώ είναι τέταρτη σε κλεψίματα, ενώ έχει υποπέσει σε 246 φάουλ, με τον Παναθηναϊκό να είναι ο μόνος που έχει περισσότερα από τους Ηπειρώτες.

Παίκτες κλειδιά: Παμλίδης 5 γκολ, Ελευθεριάδης 4 γκολ, Πίρσμαν 2 ασίστ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σαφές προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία έχει πάρει η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία απέχει έξι βαθμούς από την προτελευταία ΑΕΛ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα μπορούσε βάσει της εικόνας της να πάρει και άλλους βαθμούς, όπως με τον Ατρόμητο που εν πολλοίς οφείλεται στην διαιτησία.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν πήρε κάποιο βαθμό κόντρα στο Big-5, ωστόσο δεν έχασε με κάτω τα χέρια από κανένα. Βάσει θεάματος ξεχωρίζει το πρόσφατο 3-4 με την ΑΕΚ, όπου λίγο έλειψε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Έχει 12 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ έχει αναβληθεί λόγω κορωνοϊού ο αγώνας με την Λαμία.

Ο Απόλλων τρέχει εξαιρετικό σερί μακριά από τη Ριζούπολη, όντας αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, παίρνοντας σπουδαία διπλά σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο.

Η ομάδα της Ριζούπολης βάζει 1 γκολ ανά 6.7 τελικές δείγμα του ότι πετυχαίνει σχετικά εύκολα τέρμα, σε σχέση με τις επιδόσεις των αντιπάλων της. Έχει ωστόσο την τέταρτη χειρότερη άμυνα, έχοντας δεχτεί 18 γκολ. Είναι τέταρτη ομάδα σε επεμβάσεις, με 175.

Παίκτες κλειδιά: Φατιόν 3 γκολ, Ιωαννίδης 2 γκολ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Άλλη μια μέτρια χρονιά διανύει ο Παναιτωλικός, ο οποίος από ότι φαίνεται θα παλέψει στο τέλος για την παραμονή στην κατηγορία. Με τον Δέλλα στον πάγκο η ομάδα είναι καλύτερη, σε σχέση με τον Χάβο, ωστόσο και πάλι φαίνεται ότι θέλει δουλειά για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Οι Αγρινιώτες έχουν την δεύτερη χειρότερη επίθεση, με 6 γκολ, τα περισσότερα εκ των οποίων προήλθαν από στατική φάση. Έχουν μια νίκη σε 13 παιχνίδια, κόντρα στην ΑΕΛ εντός έδρας, ενώ δεν έκοψαν κανέναν βαθμό από το Big-5.

Έχουν κερδίσει τα περισσότερα φάουλ στο πρωτάθλημα (258), ενώ έχουν υποπέσει σε 220 (7η στη σχετική λίστα), ίσως το μόνο στατιστικό στο οποίο πάει καλά, μαζί φυσικά με τα πέναλτι, όπου έχει κερδίσει 4.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι οι Αγρινιώτες έχουν μείνει με δέκα παίκτες σε τέσσερα παιχνίδια, και στα τρία από αυτά κατάφεραν να μην ηττηθούν.

Παίκτης κλειδί: Βέργος 2 γκολ

ΑΕΛ

Προβληματική είναι η εικόνα της ΑΕΛ, καθώς σε γενικές γραμμές δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο, με τον βαθμολογικό πίνακα να το αποτυπώνει περίτρανα. Η ΑΕΛ έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι υπόλοιποι βαθμοί που μάζεψε ήταν με Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και Βόλο, με τους δύο πρώτους εντός έδρας. Μαζί με τη Λαμία έχει την χειρότερη συγκομιδή σε εντός έδρας παιχνίδια (δύο βαθμοί) και παραμένει χωρίς νίκη.

Υπέστη συντριβή από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη, ενώ έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Τούμπα. Ξεκίνησε με τον Μιχάλη Γρηγορίου στο τιμόνι, ο οποίος στην συνέχεια παραιτήθηκε και συνεχίζει με τον Τάτση, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει βαθμό.

Έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (8-23 γκολ). Έχει δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες κάρτες (42) μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς η αναμέτρηση με την Λαμία αναβλήθηκε δύο φορές, λόγω κορωνοϊού.

Παίκτης κλειδί: Πινακάς  5 γκολ

ΛΑΜΙΑ

Η ουραγός της βαθμολογίας και η μόνη ομάδα χωρίς νίκη. Με τα έως τώρα δεδομένα η ομάδα της Φθιώτιδας είναι το νούμερο ένα φαβορί για τον απευθείας υποβιβασμό. Έχει αλλάξει τρεις προπονητές, δείγμα του ότι προσπαθεί να βρει τα πατήματά της.

Η Λαμία έχει δύο βαθμούς και αυτούς εντός έδρας. Και οι δύο βαθμοί κατακτήθηκαν επί εποχής Μπάμπη Τεννέ, καθώς ο Γιώργος Πετράκης αποχώρησε μετά από τέσσερις ήττες, ενώ ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έκανε ακόμα το ντεμπούτο του.

Η Λαμία είναι η ομάδα που έδωσε τα λιγότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μόλις 10, καθώς ο κορωνοϊός την έπληξε πολύ σοβαρά, όπως και τις αντιπάλους της. Η Λαμία έχει τη χειρότερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα ταυτόχρονα (5-24).

Έχουν γίνει ήδη κάποιες προσθήκες και με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μιχάλη Γρηγορίου, η ομάδα της Στερεάς Ελλάδας ευελπιστεί σε κάτι καλύτερο.

Παίκτης κλειδί: Ρόμανιτς 2 γκολ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς