23.5 C
Athens

Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω ίνσταγκραμ Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Σάτα

Οριστικό τέλος έδωσαν στο γάμο τους ο Γκανέζος επιθετικός της Μόντσα, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ με τη σύζυγο του και διάσημη Ιταλίδα μοντέλο, Μελίσα Σάτα έπειτα από περίπου μία δεκαετία.

Το άλλοτε αγαπητό ζευγάρι ανακοίνωσε τα άσχημα νέα μέσα από τα social media. Αμφότεροι δημοσίευσαν τη Δευτέρα (21/12) στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τους δύο τους και τον γιο τους, Μάγιοξ, που ήρθε στη ζωή τους το 2014, γνωστοποιώντας το χωρισμό τους και επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες που ακούγονταν εδώ και καιρό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Satta (@melissasatta)

 

Το ζευγάρι φαίνεται πως αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, καθώς στις αρχές του 2019 είχε οδηγηθεί σε έναν πρώτο χωρισμό. Ωστόσο, δεν τον… γλίτωσαν με τον χωρισμό να έρχεται τελικά, με παράταση σχεδόν δύο χρόνων.

«Μετά από μία περίοδο χωρισμού αποφασίσαμε να διακόψουμε οριστικά τη σχέση μας, ειρηνικά και με απόλυτο σεβασμό ο ένας προς τον άλλον, παραμένοντας και οι δύο ο ένας για τον άλλο για το σημείο αναφοράς στη σχέση μας που ήταν η γέννηση του γιου μας, Μάντοξ.

Ευχαριστώ για αυτά τα 9 χρόνια… και για το ωραιότερο δώρο… τον Μάντοξ», έγραψε η Μελίσα Σάτα, με τον επιθετικό της Μόντσα να συμπληρώνει στο δικό του λογαριασμό:

«Ευχαριστώ για το γεγονός ότι ήσουν μία υπέροχη σύζυγος αλλά και για το ότι είσαι και θα είσαι θαυμάσια μητέρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς