17.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για αριστερό μπακ, αποφασίζει ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός κάνει γιορτές μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League και φουλάρει για την απόκτηση αριστερού μπακ. Η δύσκολη περίπτωση του Ντάλμπερτ και ο Μαρτίνς, που θα αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Ρούμπεν Βινάγκρε

Δια στόματος Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός άρχισε επίσημα την αναζήτηση απόκτησης ενός αριστερού μπακ. Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων αποκάλυψε το τέλος του Ρούμπεν Βινάγκρε από την ομάδα και ψάχνει εδώ και ημέρες για τον αντικαταστάτη του.

Είναι μία προσθήκη ζωτικής σημασίας για τον Ολυμπιακό, καθώς ακολουθεί ένα δίμηνο-«φωτιά» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Χοσέ Χολέμπας δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του και είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής στα αριστερά της άμυνας. Από τη Δευτέρα (21/12) άρχισε επίσημα η εορταστική άδεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το ιδανικό σενάριο για τον Μαρτίνς και την ομάδα είναι την επόμενη Δευτέρα (28/12), όταν και ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις προπονήσεις, είναι να έχει γίνει αυτή η κομβική μεταγραφή για τους Πειραιώτες.

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει νέα ονοματολογία για τη θέση. Ο Ντάλμπερτ Ερνίκε έχει προταθεί στους νταμπλούχους Ελλάδας, αλλά είναι μία δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρεν από την Ίντερ. Δεν είναι βασικός στη γαλλική ομάδα, ενώ έχει συνολικά 8 συμμετοχές. Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί πως λόγω κορωνοϊού έχει αλλάξει ο κανονισμός που δεν επέτρεπε σε έναν ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε τρεις ομάδες μέσα σε μία σεζόν. Ο Ντάλμπερτ έχει παίξει και μία φορά με την Ίντερ, αλλά μπορεί να μετακινηθεί και σε τρίτο σύλλογο. Είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας και σε εξαιρετική ηλικία (27 ετών).

Από εκεί και πέρα, ο Ματέους Ρέις αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τη Ρίο Άβε, ενώ η περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα είναι «αλμυρή», καθώς η Λεγανές ζητά «ακατέβατα» 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει όλες τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και αποφασίζει άμεσα. Υπάρχουν και ονόματα παικτών, που δεν έχουν διαρρεύσει. Η γαλλική και η πορτογαλική αγορά βρίσκονται πάντα στο «κάδρο» και ο Ολυμπιακός στοχεύει σε μία έτοιμη λύση, που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και θα μπει κατευθείαν στα βαθιά. Στη λίστα βρίσκεται, φυσικά, και ο Νορβηγός αριστερός μπακ της Μπόντο Γκλιμτ, Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν.

https://athlosnews.gr/martins-sigoyra-tha-paroyme-paikti-sti-thesi-toy-vinagkre-vids/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς