16.9 C
Athens

Παπαϊωάννου: Κάποιοι βάζουν το ποδόσφαιρο πάνω από τη δημόσια υγεία

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League, καθώς θεωρεί ότι τα μέτρα που παίρνουν οι ομάδες είναι πιο χαλαρά από αυτά που παίρνει ο ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάνου στο Lamia Report: «Είμαι απογοητευμένος και εξοργισμένος γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα δυστυχώς κάποιοι φαίνεται πως βάζουν το ποδόσφαιρο πάνω από τη δημόσια υγεία. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε από μια ομάδα να συνεχίσει τις προπονήσεις σαν να μην συμβαίνει τίποτα και την Τετάρτη να κατέβει να παίξει στο γήπεδο.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε καραντίνα. Κινδυνεύουν και οι ίδιοι από τον ιό και μην ξεχνάμε ότι πίσω από αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν οικογένειες. Για όλους τους υπόλοιπους ο ΕΟΔΥ θέλει αυστηρή καραντίνα δυο εβδομάδων, για τα μέλη της ομάδας όμως δεν ισχύει. Έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την δημόσια ασφάλεια όλης της πόλης όπως είπε και ο Δήμαρχος.

Δεν θέλω να σας θυμίσω τι έγινε σε προηγούμενες περιπτώσεις που είχαμε κρούσματα σε άλλες ομάδες. Ας αφήσουν κάποιοι το συμφέρον στην άκρη, ας σκεφτούν πιο ψύχραιμα και ας αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν απέναντι σε τόσους ανθρώπους, τις οικογένειές τους και τη δημόσια υγεία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς