17.9 C
Athens

Μαρτίνς: Σίγουρα θα πάρουμε παίκτη στη θέση του Βινάγκρε (vids)

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Ρούμπεν Βινάγκρε, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει σίγουρα έναν αριστερό μπακ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε πως ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ο οποίος κινείται, ήδη, για τον αντικαταστάτη του.

Παράλληλα, ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την επικράτηση επί της ΑΕΛ (20/12, 5-1), δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού. Η συγκεκριμένη προσθήκη, όμως, θα κριθεί από την κατάσταση της υγείας του Αχμέντ Χασάν. Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο:

«Η διοίκηση γνωρίζει τις ανάγκες και αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις. Σίγουρα θα πάμε για παίκτη στη θέση του Βινάγκρε, που θα αποχωρήσει και θα συνεχίσει σε άλλο σύλλογο. Θα περιμένουμε και τη διάγνωση του γιατρού για τον Χασάν προκειμένου να δούμε αν χρειαστεί ενίσχυση και εκεί. Η διοίκηση είναι ενήμερη.

Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τις μεταγραφές, επειδή μπορεί το επίπεδό μας να μην ήταν το πάντα το καλύτερο. Υπήρχε, όμως, κούραση, οι παίκτες είναι εξαντλημένοι από τα πολλά παιχνίδια, δεν έγινε προετοιμασία… Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει σωστά πράγματα. Δεν έχουμε χάσει το αγωνιστικό μας πνεύμα, έχουμε φιλοδοξία και η νοοτροπία παραμένει η ίδια».

Τα στιγμιότυπα από το Ολυμπιακός-ΑΕΛ:

https://athlosnews.gr/martins-apolyta-epitychimeno-to-2020-gia-ton-olympiako/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς