19.2 C
Athens

Μπρούμα: Θέλω να συνεχίσω με γκολ και ασίστ (vid)

Ο Μπρούμα «άνοιξε λογαριασμό» με τον Ολυμπιακό και ονειρεύεται ανάλογη συνέχεια!

Ο Μπρούμα έδωσε την πρώτη ασίστ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στην εντός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΛ (20/12, 5-1).

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν εξαιρετικός σε απόδοση και, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, τόνισε ότι ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια! Με περισσότερα γκολ και περισσότερες ασίστ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούμα:

Για την ευρεία νίκη επί της ΑΕΛ: «Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μας ενδιέφερε τίποτα άλλο από το να παραμέναμε πρώτοι στη βαθμολογία».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πάντα έχει στόχο τη νίκη. Παίζει μόνο για τη νίκη».

Για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση: «Σε έναν παίκτη μπορούν να προκύψουν τραυματισμοί. Δυστυχώς, μού έτυχαν, ενώ δεν το συνηθίζω. Λυπήθηκα που έλειπα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν αφιέρωσε κάπου το γκολ που σημείωσε: «Όχι, δεν ήταν αφιέρωση. Έδειξα τον Σεμέδο γιατί έχουμε πολύ καλή σχέση. Τον έδειξα γιατί είναι φίλος μου».

Για το αν έχει κάποιους συμπαίκτες παραπάνω φίλους από τους υπόλοιπους: «Όχι. Με όλους τους συμπαίκτες μου έχω ωραία σχέση και με έχουν βοηθήσει και με έχουν στηρίξει. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, που με έχουν υποδεχθεί έτσι».

Για τα ματς με την PSV Αϊντχόφεν στη φάση των «32» του Europa League: «Πραγματικά, είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια αυτά. Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε το πρώτο ματς στο γήπεδό μας. Πρέπει να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Μακάρι να μπορέσει να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Εφόσον νικήσουμε, θα είναι ένα πρώτο βήμα».

Για την Εθνική Πορτογαλίας και την επιθυμία του να επιστρέψει: «Νομίζω πως πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου στον Ολυμπιακό. Να κάνω όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μου και ο κ. Σάντος παρακολουθεί τους παίκτες και θα κρίνει. Η δουλειά μου, όμως, είναι να πηγαίνω καλά στον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει φτάσει η ώρα να παίξει σε κάποιο ντέρμπι: «Ο προπονητής θα επιλέξει. Θέλω να συνεχίσω με άλλα γκολ και άλλες ασίστ».

Κάπου εκεί, εμφανίστηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έκανε πλάκα στον συμπαίκτη του, τονίζοντας προς τον Μπρούμα ότι πρέπει να δίνει περισσότερο την μπάλα. Μάλιστα, ο Σεμέδο τραβούσε βίντεο τον Μπρούμα για κάποιο Insta Story και μετά γέλασαν και οι δυο με την ψυχή τους!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς