15 C
Athens

Δέλλας: Σε κακή μέρα ο διαιτητής, περίεργα τα σφυρίγματα (vids)

Ο Παναιτωλικός έχασε τον ένα βαθμό μέσα από τα χέρια του. Η ομάδα του Αγρινίου χάρη στο τέρμα του Μεντόσα έφερε το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα ίσα, αλλά είδε οκτώ λεπτά αργότερα το VAR να ακυρώνει το γκολ με υπόδειξη οφσάιντ.

 

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κακή εικόνα των παικτών, ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία του Τζοβάρα χαρακτηρίζοντάς την ως κακή:

«Σύμφωνα με την εικόνα του πρώτου μέρους δεν έπρεπε να πάρουμε κάτι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κακοί, στο δεύτερο προσπαθήσαμε χωρίς να σημαίνει πως ήμασταν καλοί. Είχαμε μια πολύ κακή διαιτησία, ο διαιτητής ήταν σε πολύ κακή μέρα. Το δικό μας άγχος και αγωνία, τα έκανε ακόμη μεγαλύτερα, μπήκε ο εκνευρισμός από διάφορα σφυρίγματα περίεργα. Με την εικόνα του δεύτερου μέρους θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ

 

Το γιατί πετάξαμε ένα ημίχρονο πρέπει να το βρούμε. Όπως και να έχει τη λύση θα τη βρούμε. Δεν μπορώ να κρατήσω κάτι, το ματς ήταν σημαντικό για εμάς, δυστυχώς δεν φάνηκε στο γήπεδο κι αυτό πληρώσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Καναρινιών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς