21.9 C
Athens

Ουαγκέ: Χειρουργήθηκε και μένει στη Βαρκελώνη για αποθεραπεία, εκτός δράσης για τουλάχιστον 9 μήνες

Ευχάριστα νέα για τον Μουσά Ουαγκέ, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα πέρασε με επιτυχία την πόρτα του χειρουργείου.

Το επεισοδιακό ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ (1-0) στοίχισε από τον Δικέφαλο του Βορρά τόσο ένα πολύτιμο τρίποντο στον αγώνα για την διεκδίκηση του τίτλου, όσο και τον 22χρονο δεξιό μπακ.

 

Συγκεκριμένα, ο Σενεγαλέζος «θυσιάστηκε» στον 60ό λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Μπερτόγλιο μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη, πλάσαρε, αλλά ο Ουαγκέ επενέβη σωτήρια, διώχνοντας την μπάλα λίγο πριν περάσει την τελική γραμμή.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν απέφυγε τον έντονο τραυματισμό, αφού έπεσε με δύναμη στο αριστερό δοκάρι, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στην ομάδα του ΠΑΟΚ.


Ο 22χρονος επέστρεψε στην Βαρκελώνη όπου και εγχειρίστηκε με επιτυχία, όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα. Η αποθεραπεία του θα συνεχιστεί στη Βαρκελώνη και ο παίκτης δεν θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη, αφού ο τραυματισμός του είναι τόσο σοβαρός που θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον εννέα μήνες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς