18 C
Athens

Super League: Μάχες σε Ηράκλειο και Αγρίνιο

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη στο Γεντί Κουλέ, με τους Κρητικούς να θέλουν να σπάσουν το αήττητο του Άρη στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ μεγάλη μάχη παραμονής έχουμε και στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Άρης πηγαίνει στο Ηράκλειο, έχοντας κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αλλά και με μπόλικο τρίτο ημίχρονο από την απόπειρα δωροδοκίας του Μαρίου Σιαμπάνη. Εκτός για την ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι ο Κάτσε λόγω θλάσης, ενώ επιστρέφει ο Ρόουζ, ο οποίος διεκδικεί την θέση του στην ενδεκάδα.

Από την άλλη ο ΟΦΗ είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, έχοντας τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, και πλησίασε στην εξάδα, όντας μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης. Στα αγωνιστικά ο Γιώργος Σίμος δεν υπολογίζει τους Ουές και Γιαννούλη, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Κοσμάς Τσιλιαννίδης, έπειτα από 6.5 μήνες λόγω της ρήξης χιαστού.

Ο Παναιτωλικός θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί που έχει χτίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια και να ξεφύγει και άλλο από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η έλευση του Τραϊανού Δέλλα έχει δώσει νέα ώθηση στην ομάδα. Στα αγωνιστικά, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Τζανακάκης, λόγω τιμωρίας από την αποβολή στον Βόλο, στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο Απόλλων Σμύρνης επιδιώκει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, το οποίο θα διατηρήσει από κάτω τον Παναιτωλικό, ενώ θα ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις, εάν φυσικά η ΑΕΛ ηττηθεί από τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ οι Μπεντινέλι και Φατιόν που απουσίαζαν με ΑΕΚ, λόγω τιμωρίας, θα δώσουν κανονικά το παρόν στην αναμέτρηση με τα «Καναρίνια».

Σάββατο (19/12)

17:15 Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης
19:30 ΟΦΗ – Άρης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς