23.3 C
Athens

Γιδόπουλος: Δεν θεωρώ ότι υπάρχει δωροδοκία, ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να μιλήσει

O άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν και υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στον ρ/σ Metropolis 95,5 και μίλησε για την υπόθεση δωροδοκίας. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να μιλήσει γιατί αυτά είναι δύσκολο να αποδειχθούν».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση του Εισαγγελέα στη Δίκη των «28»: «Είχα πει ότι δεν πρόκειται αν κατηγορηθεί κανείς. Η απόφαση του σχετικά με τη Βέροια δεν στέκει ποδοσφαιρικά. Το ότι το έστησε η Βέροια δηλαδή. Και αν έβαζε ένα αυτογκολ παίκτης του Ολυμπιακού τι θα γινόταν; Ήθελαν οι ομάδες αυτές να στήσουν παιχνίδι; Κέρδιζαν και μόνοι τους, η Βέροια ήταν για πέντε γκολ. Ακριβές σκορ δεν υπάρχουν. Θα πρέπει να μιλήσεις με τους 11 της μιας ομάδας και της 11 της άλλης. Εγώ λέω ότι δεν το έστησε κανείς».

Για τους μάρτυρες της υπόθεσης: «Ποιοι ήταν αυτοί; Ο προπονητής της Καλαμαριάς έχει μιλήσει για 182 στημένα. Θα στηριχθούμε σε τέτοιες μαρτυρίες; Δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι. Επίσης, αφού ήταν στημένο γιατί οι παίκτες δεν έβαζαν άλλα δύο γκολ να λήξει 5-0 και να το ανατρέψουν. Αυτοί που το κατήγγειλαν να μάθουν ότι πρέπει να την τεκμηριώσουν την κατηγορία. Αστεία για μικρά παιδιά. Γιατί δέχθηκαν να παίξουν αφού τους είπανε να το στήσουν; Δεν υπάρχει απόδειξη. Αυτό το στήσιμο δεν το πιστεύω. Είναι παραμύθια».

Για Παναχαϊκή – Ολυμπιακός: «Μόνος του δεν μπορεί να το στήσει κανείς».

Για την υπόθεση δωροδοκίας: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δωροδοκία στην υπόθεση Σιαμπάνη. Είχαμε να ακούσουμε πολλά χρόνια για τέτοια πράγματα. Δεν έπρεπε να το πει ο Ολυμπιακός, δεν τον ενδιαφέρει. Αυτά είναι δυσκολοαπόδεικτα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς