16.7 C
Athens

Βαλμπουενά: Ψεύτικη η ηρεμία του Βίλας-Μπόας

Την άποψή του για το επεισόδιο που είχε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας με δημοσιογράφο της εφημερίδας «La Provence» εξέφρασε ο Ματιέ Βαλμπουενά, ως σχολιαστής στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Monte-Carlo.

Ο προπονητής της Μαρσέιγ είχε την Τετάρτη, μετά την ήττα από τη Ρεν, έντονη αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου, χαρακτηρίζοντας προσωπική επίθεση δημοσίευμα της εφημερίδας. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η διένεξη συνεχίστηκε στο πάρκινγκ του γηπέδου, όπου ο Βίλας-Μπόας απείλησε τον ρεπόρτερ και οι δύο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

«Πρέπει να ξέρεις μέχρι πού θα φτάσεις. Ακόμα κι αν έχεις θυμό ως προπονητής, όταν εμφανίζεσαι σε συνέντευξη τύπου, δεν μπορείς να απειλείς έναν δημοσιογράφο. Εάν ήθελες να τον συναντήσεις, γνωρίσεις καλά ότι έρχεται συχνά στο γήπεδο ή στο κέντρο προπόνησης», ανέφερε ο 35χρονος Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας το περιστατικό.

«Αυτός είναι ο αρχηγός, όταν είναι νευρικός και ανυπόμονος και θυμωμένος για οτιδήποτε, μπορεί να το μεταβιβάσει στους παίκτες του, στα αποδυτήρια. Δεν μπορείς να έχεις αυτή τη στάση, πιστεύαμε ότι ο Αντρέ Βίλας Μπόας είναι πολύ ήρεμος, αλλά είναι μια ψεύτικη ηρεμία», πρόσθεσε ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς