20.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο ο Ρέις

Ο Ματέους Ρέις βρίσκεται ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με τους Πορτογάλους σκέφτεται σοβαρά την προοπτική των Ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός έχει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ ως απόλυτη προτεραιότητα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι απόλυτη ανάγκη και θεωρείται δεδομένη τον Ιανουάριο. Εκτός από τους Μπιόρκαν και Τζόναθαν Σίλβα, απασχολεί ξανά και ο Ματέους Ρέις, ο οποίος δεν έχει μέλλον στη Ρίο Άβε και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αποχωρήσει.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αλλά έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον Σεπτέμβριο λόγω της έντονης διαφωνίας του με τη Ρίο Άβε. Ο παίκτης πίεζε για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αλλά δεν βρέθηκε κοινό σημείο επαφής με τους δύο συλλόγους, με συνέπεια να παραμείνει και να μην υπολογίζεται.

Ο πορτογαλικός Τύπος συντηρεί το θέμα του Ρέις και, σύμφωνα με τον ιντερνετικό τηλεπτικό σταθμό «tvi24.pt», ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ μπορεί να είναι ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται να προτιμά τους Ερυθρόλευκους!

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Ρίο Άβε έχει δεχτεί προτάσεις και από τους δύο συλλόγους, με τον Ολυμπιακό να είναι ισχυρός ανταγωνιστής της Σπόρτινγκ στην υπόθεση.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Ρίο Άβε και είναι ξεκάθαρο πως το δεύτερο μισό της σεζόν θα τον βρει κάπου αλλού…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς