21.9 C
Athens

Εφές – Αρμάνι 69-72: Μίτσιτς – Πάντερ, σημειώσατε «2»!

Η Αρμάνι είναι εδώ. Για μια ομάδα που το ζητούμενο είναι η σταθερότητα και η σοβαρότητα, το ότι φτάνει στο 9-5 στη φετινή Euroleague είναι σίγουρα ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα. Και που θα ήταν στο 10-4 αν δεν είχε μεσολαβήσει η… αυτοχειρία κόντρα σε μια ομάδα που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε μονάχα μια νίκη εκτός έδρας κι αυτή κόντρα στη μισή Χίμκι (Παναθηναϊκός).

Με τον Κέβιν Πάντερ πρωταγωνιστή και αρχισκόρερ, οι Ιταλοί βρήκαν τις απαντήσεις όποτε η κατάσταση γινόταν ζόρικη. Βασικός υπαίτιος για τα ζόρια δεν ήταν άλλος από τον Μίτσιτς, ο οποίος από ένα σημείο κι έπειτα προσπάθησε να νικήσει μόνος του την Αρμάνι. Με τον Λάρκιν να είναι ξανά σκιά του τρομερού εαυτού του και συνολικά 39,5% στα δίποντα, η Εφές ήταν αδύνατον να πάρει αυτό το ματς, όσο κι αν η ομάδα του Μεσίνα εμφάνιζε ξανά τις γνωστές αυτοκτονικές τάσεις της.

Την ώρα που η Αρμάνι βρίσκεται πλέον μαζί με άλλες τρεις ομάδες στην τρίτη θέση, η Εφές έμεινε στις 7 νίκες κι έτσι δεν κατάφερε να βάλει από κάτω της τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει 7-6 ρεκόρ με δυο ματς λιγότερα…

ANADOLU EFES ISTANBUL 20 31 52 69
AX ARMANI EXCHANGE MILAN 20 46 52 72

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς