18.9 C
Athens

Βλάχος: Ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως ο Ολυμπιακός και η Γιουγκ είχαν από ένα καλό ημίχρονο και η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο ματς

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Γιουγκ με 9-8 στις λεπτομέρειες και έχασε για πρώτη φορά στον όμιλο του Champions League έπειτα από δύο σερί νίκες κόντρα σε Ορτίτζια και Σπαντάου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr: «Αντιμετωπίσαμε στο τρίτο παιχνίδι μία από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων χρόνων. Η Γιουγκ έχει παραμείνει ίδια και έκανε και δύο καλά παιχνίδια τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Η εικόνα των δύο πρώτων οκταλέπτων μάς έδινε την αίσθηση ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι αυτό. Παίξαμε επιθετική άμυνα, είχαμε λύσεις στην επίθεση, ήμασταν καλοί στην άμυνα με παίκτη λιγότερο και ελέγξαμε την καλή κόντρα της Γιουγκ.

Ένα πολύ κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού ήταν το χαμένο πέναλτι στην έναρξη του 3ου οκταλέπτου, όπου μπορούσαμε να φτάσουμε στο 6-2. Ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις, όσο κακή ήταν η Γιουγκ στο πρώτο μισό τόσο καλή ήταν στο δεύτερο και αντίστοιχα εμείς. Ωστόσο, χάσαμε και αυτό μετράει, αφού αυτά είναι τα παιχνίδια τα οποία πρέπει να τα κερδίζεις, από τη στιγμή που είσαι μπροστά στο σκορ».

Ο πολίστας του Ολυμπιακού, Στέλιος Αργυρόπουλος, τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλά στην αναμέτρηση και είχαμε ένα καλό προβάδισμα και μία μεγάλη ευκαιρία στην αρχή του 3ου οκταλέπτου, να ξεφύγουμε στο σκορ, με το πέναλτι που εκτέλεσα. Έχασα μεγάλη ευκαιρία. Νομίζω ότι δείξαμε πως δεν φοβόμαστε κανέναν και είμαστε ισάξιοι με όλους. Από την άλλη, κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και κάποιες βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση, όπως και η δική μου στο τέλος με το δοκάρι και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς