16.5 C
Athens

Μουρίνιο σε Κλοπ: Έχασε η καλύτερη ομάδα (vid)

Η Λίβερπουλ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Τότεναμ, χάρη στο γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 90′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρόμπερτσον. Ο Ζοζέ Μουρίνιο αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης είπε στον Κλοπ ότι η καλύτερη ομάδα έχασε, με τον Γερμανό τεχνικό να διαφωνεί.

Συγκεκριμένα ο Μουρίνιο ανέφερε: «Του είπα πως η καλύτερη ομάδα έχασε και εκείνος διαφώνησε αλλά αυτή είναι η γνώμη μου Ήταν ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα. Αν εγώ αντιδρούσα, όπως έκανε εκείνος σήμερα στην πλάγια γραμμή, θα είχα αποβληθεί».

«Ακόμα και μια ισοπαλία δεν θα μας άφηνε να έχουμε την καλύτερη γεύση. Ήμασταν σε μια καλή θέση για να πάρουμε τη νίκη και δεν ήταν μόνο οι μεγάλες ευκαιρίες, ήταν οι στιγμές και τα προβλήματα που τους προκαλέσουμε».

«Το είχαμε εκεί το ματς για να το πάρουμε, αλλά το χάσαμε. Σε αυτό το επίπεδο, το πληρώνεις. Αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο και τιμωρηθήκαμε. Το πρώτο πράγμα που σε κάνει διεκδικητή του τίτλου, είναι να πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι για το πάρεις. Σας υπόσχομαι ότι η φιλοδοξία είναι εκεί».

«Εάν μας δείτε ότι δεν προσπαθούμε να κερδίσουμε, δεν είναι ότι δεν θέλουμε, είναι ο αντίπαλος που μας σπρώχνει πίσω. Έπρεπε να το “σκοτώσουμε” το ματς και είχαμε την ευκαιρία».

Εδώ οι δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς