21 C
Athens

Πονσαρνάου: Πιστεύουμε στο καλό σουτ, ο τραυματισμός του Πρίντεζη άλλαξε το παιχνίδι

Ο Χάουμε Πονσαρνάου είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος μετά το διπλό της Βαλένθια επί του Ολυμπιακού

Η Βαλένθια απέκτησε έξτρα αυτοπεποίθηση με τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Χάουμε Πονσαρνάου στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ.

Η ισπανική ομάδα νίκησε τον Ολυμπιακό με 96-85 και ο προπονητής της εξέφρασε την ικανοποίησή του, λέγοντας:

«Πιστεύουμε στο παιχνίδι μας και το καλό σουτ. Είναι πολύ σημαντικό να πασάρουμε την μπάλα και αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Έχουμε παίκτες στο λόου ποστ, όπως τους Ντούμπλιεβιτς, Κάλινιτς, Γουίλιαμς και Σαν Εμετέριο, που μπορούν να παίξουν σε δυναμικές καταστάσεις, στο τρανζίσιον, στο πικ εντ ρολ. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Μετά αυτήν τη νίκη, πήραμε έξτρα αυτοπεποίθηση, αλλά το πιο σημαντικό τώρα είναι πως στο επόμενο παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε τον ίδιο τρόπο».

Πάντως, ο Πονσαρνάου παραδέχθηκε πως ο τραυματισμός του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος έπαιξε μόλις 02:25, επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, τονίζοντας: «Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι και στα πρώτα λεπτά κάναμε ένα βήμα μπροστά στην άμυνά μας. Ελέγξαμε τους δημιουργούς τους και όταν ελέγξαμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε πολύ καλά. Ο τραυματισμός του Πρίντεζη πιθανότατα άλλαξε το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι κάναμε το πιο συμπαγές ματς της σεζόν, μέχρι στιγμής. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο δυνατή άμυνα, αλλά δεν χαλάσαμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας. Ξέραμε πώς να αξιοποιήσουμε το πλεονέκτημα που είχαμε και όχι μόνο για τους σκόρερ, αλλά να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να διατηρήσουμε την προσοχή μας στην άμυνα».

Η συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός-Βαλένθια:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς