23.3 C
Athens

Σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας: Κατατέθηκαν τα υπομνήματα, το νέο έτος η απόφαση

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συνεχίστηκε σήμερα η διαδικασία στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να καταθέτουν τα υπομνήματά τους, μετά την εκδίκαση της περασμένης εβδομάδας, που είχε διαρκέσει 7 ώρες.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα στοιχεία που είχε εμφανίσει και στην ΕΕΑ πέρυσι την ίδια περίπου εποχή, συν το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, λέγοντας ότι είναι δεσμευτικό.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ παρουσίασε την ετυμηγορία του CAS, η οποία απλά λέει ότι το πόρισμα της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτικό, ενώ υποστήριξε ότι εκτός από μη δεσμευτικό είναι και ανυπόστατο, όπως φυσικά και η καταγγελία.

Η Ξάνθη ανέφερε ότι η ίδια επιτροπή που υπέδειξε την πολυϊδιοκτησία, ενέκρινε την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των Πανόπουλο/Συγγελίδη στον Μπιλ Πάπας, θεωρώντας ότι με αυτή την απόφαση η επιτροπή αυτοαναιρείται.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μια εβδομάδα η Επιτροπή είχε ζητήσει από τις πλευρές να καταθέσουν έως σήμερα τα υπομνήματά τους, κάτι που εν τέλει τηρήθηκε από όλες τις πλευρές.

Η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς