21.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Η κλήρωση των Γυναικών στη Euro League

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη έμαθαν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στην προκριματική φάση των ομίλων της LEN Euro League

Το μεσημέρι της Τετάρτης (16/12) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της προκριματικής φάσης των ομίλων στη LEN Euro League και τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Βουλιαγμένη έμαθαν τις ομάδες με τις οποίες θα κοντραριστούν.

Στον Γ’ όμιλο της LEN Euro League κληρώθηκε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, που θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Νις (Γαλλία), Ρόμα (Ιταλία), Πάντοβα (Ιταλία) και BVSC-Ζούγκλο (Ουγγαρία). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Ρώμη.

Η Βουλιαγμένη κληρώθηκε στον Δ’ όμιλο, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο. Αντίπαλοι του ΝΟΒ είναι οι Σπαντάου, Ντουναϊσβάρος (Ουγγαρία) και Σαμπαντέλ (Ισπανία).

Η προκριματική φάση των ομίλων θα διεξαχθεί το διάστημα 4-7 Φεβρουαρίου σε 4 ομίλους που θα φιλοξενηθούν σε Βουδαπέστη, Βερόνα, Ρώμη και Βερολίνο.

Από κάθε όμιλο προκρίνονται στην προημιτελική φάση οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

A’ OΜΙΛΟΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Οριζόντε (Ιταλία)

Ούιπεστ (Ουγγαρία)

Λιλ (Γαλλία)

Ουραλότσκα (Ρωσία)

Σαν Αντρέου (Ισπανία)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ – ΒΕΡΟΝΑ

Ματαρό (Ισπανία)

Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία)

Μεντιτεράνι (Ισπανία)

Βουδαπέστη (Ουγγαρία)

Βερόνα (Ιταλία)

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ – ΡΩΜΗ

Ολυμπιακός

Νις (Γαλλία)

Ρόμα (Ιταλία)

Πάντοβα (Ιταλία)

Βαζούτας (Ουγγαρία)

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Σπαντάου (Γερμανία)

Ντουναϊσβάρος (Ουγγαρία)

Βουλιαγμένη

Σαμπαντέλ (Ισπανία)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς