16.9 C
Athens

Καπότσης: Δεν φοβόμαστε τη Γιουγκ

O Μάριος Καπότσης χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σπαντάου, ενώ τόνισε ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τη Γιουγκ, την οποία αντιμετωπίζουν σήμερα (16/12, 18:45).

Αναλυτικά ο Μάριος Καπότσης δήλωσε: «Ήταν και τα δύο πρώτα παιχνίδια πάρα πολύ σημαντικά. Η Σπαντάου είναι μία πάρα πολύ καλή και υπολογίσιμη ομάδα. Για εμάς είναι πολύ σπουδαία νίκη αυτή γιατί κρατάμε τον Ολυμπιακό ψηλά. Στα δύο παιχνίδια που βρεθήκαμε να χάνουμε, αντιδράσαμε, δεν δείξαμε φόβο, μείναμε στο σύστημα όπως το έχουμε δουλέψει και καταφέραμε και τα γυρίσαμε. Αυτό δείχνει ότι έχουμε αρχή, μέση και τέλος.

Η Γιουγκ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν έχει σταματήσει να παίζει και όπως έχει διαμορφωθεί φέτος το Champions League, είναι σημαντικό να έχεις βάθος, πράγμα που διαθέτει. Θα πρέπει να μπούμε και να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Δεν φοβόμαστε κάτι και πρέπει να παίξουμε δυνατά και με μυαλό. Είναι τρία παιχνίδια συνεχόμενα και κακά τα ψέματα αυτό είναι πρωτόγνωρο. Είναι πραγματικά δύσκολο για όλες τις ομάδες και όλους παίκτες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς