23.3 C
Athens

Σκινδήλιας: Τελεσίδικη η καταδίκη Γιαννακόπουλου σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Χαλυβουργικής, Γιώργος Σκινδήλιας, γνωστοποίησε με προσωπική του δήλωση την εκ νέου καταδίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το Εφετείο Αθηνών, τόσο στο ποινικό όσο και στο αστικό της σκέλος. Ο κύριος Σκινδήλιας είχε προσφύγει σε βάρος του ιδιοκτήτη της DPG Media για συκοφαντική δυσφήμηση, κερδίζοντας και στον δεύτερο βαθμό της Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σκινδήλια:

«Το Εφετείο Αθηνών καταδίκασε την 8.12.2020 και σε δεύτερο βαθμό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε ποινή φυλακίσεως 12 μηνών με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία σε συκοφαντική μου δυσφήμηση.

Η ανάγκη αποκατάστασης της τιμής και υπόληψής μου, που τόσο επίμονα και επί πολλά χρόνια προσβλήθηκαν, επιβάλλει να καταστήσω γνωστό ότι το ποινικό δικαστήριο,  με την ομόφωνη τελεσίδικη απόφασή του, έκρινε ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος χρησιμοποίησε τον ιστότοπο συμφερόντων του με την επωνυμία «Newsbomb.gr» για να με συκοφαντήσει επανειλημμένα.

Όμοια απόφαση έχει λάβει το Εφετείο Αθηνών και στην παράλληλη αστική δίκη, καταδικάζοντας τον εμπνευστή των συκοφαντικών δημοσιευμάτων Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μού καταβάλει χρηματική αποζημίωση και να δημοσιεύσει την εις βάρος του απόφαση στον ίδιο ιστότοπο newsbomb.gr».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς