19.1 C
Athens

Η Σπαρτάκ, ο Τζούριτς και ο Σαββίδης που αναλαμβάνει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η Σπαρτάκ, ο Ιβάν που παίρνει την ΚΑΕ, ο Τζούριτς που τον έβγαζαν σακάτη και ο... θηλυκός πυλώνας του Μάκη Γκαγκάτση

Οι Ρώσοι της Σπαρτάκ έχουν ακούσει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αύριο όμως θα έχουν την τύχη να τους απολαύσουν στη γεμάτη Τούμπα.

Θα καταλάβουν οι Ρώσοι γιατί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θεωρούνται από τους πλέον φανατικούς στην Ευρώπη, και γιατί είναι φόβος και τρόμος των αντιπάλων.

Μπορεί όλοι οι υπάλληλοι να παίρνουν τις καλοκαιρινές τους  άδειες και να χαλαρώνουν σε κάποια παραλία.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση και την στενή του συνεργάτιδα Αντιγόνη που κοντά του …. υποφέρει.

Η Αντιγόνη είναι ο πιο σίγουρος πυλώνας για τον Μάκη Γκαγκάτση και η χρησιμότητά τους στο ΠΑΟΚ, μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από τον Ιβάν Σαββίδη.

 

Κάποιοι, για τους λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν, παρουσίαζαν τον Τζούριτς που απέκτησε η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ως σοβαρά τραυματία.

Ο παίκτης πέρασε από όλες τις εργομετρικές εξετάσεις και έδειξε ότι είναι ταύρος, ότι είναι θηρίο, έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ , να πάρει πίσω το πρωτάθλημα.

Τα διαρκείας στο ποδόσφαιρο βρίσκονται σε  ανοδική πορεία, όπως και αυτά του Βόλεϊ, για τα οποία οι φίλαθλοι δείχνουν ενδιαφέρον.

 

Εκεί που υπάρχει ανησυχητική… σταθερότητα είναι στο μπάσκετ, το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι ελάχιστο, και είναι απόλυτα δικαιολογημένο γιατί ο κόσμος δεν βλέπει φως.

 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα αναλάβει και ουσιαστικά την ΚΑΕ, και ήδη έχει προχωρήσει σε συζητήσεις για την επιλογή του Προέδρου.

 

Επειδή ο Ιβάν σε ορισμένες του επιλογές δεν τα πήγε και τόσο καλά, τον ενημερώνουμε ότι υπάρχει ο Ηλίας Βιολίδης που άνετα μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο, και μάλιστα με επιτυχία.

Εκτός και αν διαφωνεί ο… Ασλανίδης, γιατί τον τελευταίο καιρό προβάλλεται ως ο δεύτερος στη τάξη μετά τον Πρέλεβιτς.

Είναι προτιμότερο να έχουμε έναν ορίτζιναλ Παοκτσή, ένα πολεμιστή του ΠΑΟΚ, παρά κάποιον… λαθρομετανάστη σε σχέση με τον Δικέφαλο.

 

Με την υπογραφή του Μπαλα-Δώρου…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς