22.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Φορτούνης ενόψει ΑΕΚ

Ο Κώστας Φορτούνης προπονήθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/12) και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (16/12, 19:30)

Ευχάριστα νέα στην προπόνηση της Δευτέρας (14/12) για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Κώστας Φορτούνης έβγαλε με επιτυχία το πρόγραμμα, ξεπερνώντας το σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού ποδιού.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία (13/12), αλλά αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην εξ αναβολής αναμέτρηση Πρωταθλήματος στην έδρα της ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Μαντί Καμαρά είναι και αυτός διαθέσιμος, καθώς προφυλάχθηκε λόγω κόπωσης κόντρα στη Λαμία και δεν αγωνίστηκε, αν και βρισκόταν στον πάγκο των αναπληρωματικών. Ο μέσος από τη Γουινέα γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι βασικός στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ένωση.

Μία ημέρα μετά το εμφατικό 6-0 στην έδρα της Λαμίας για τη Super League, όσοι Ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Όσοι παίκτες έπαιξαν για λίγα λεπτά ή δεν συμμετείχαν καθόλου στην αναμέτρηση της Φθιώτιδας προπονήθηκαν κανονικά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς