12 C
Athens

Γκάμα: Να έχουμε πάθος, συγκέντρωση και να παίξουμε με μυαλό

O Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Άρη, Μπρούνο Γκάμα, μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, για την προετοιμασία των «Κίτρινων», αλλά και τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του Άρη για να πάρει την νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρούνο Γκάμα: Για την προετοιμασίας της ομάδας: «Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Είναι ματς που σημαίνει πολλά για μας και τον κόσμο μας και το περιμένουμε».

Για το ότι είναι ντέρμπι κορυφής: «Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είναι έξτρα κίνητρο το ότι είναι ντέρμπι κορυφής για να δώσουμε κάτι παραπάνω για να αποδείξουμε την αξία μας».

Για τις συμβουλές που έδωσε στους νεότερους για το παιχνίδι: «Δεν είναι το ίδιο χωρίς τον κόσμο. Αν είχαμε κόσμο θα ήταν διαφορετικά. Τους είπα πως πρέπει να μπουν και να τα δώσουν όλα με δύναμη και πάθος για να χαρούμε στο τέλος».

Για το τι περιμένει από το παιχνίδι: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θέλουμε να αποδείξουμε το ταλέντο μας και την αξία μας και γιατί είμαστε σε αυτή τη θέση.

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι καλή ομάδα και θα έρθει εδώ για το αποτέλεσμα αλλά θέλουμε να δείξουμε την ανωτερότητά μας».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Άρης για να πάρει το παιχνίδι: «Να έχουμε πάθος, συγκέντρωση και να παίξουμε με μυαλό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς