26.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Το σενάριο για Μάβραϊ (vid)

Ο Αλβανός διεθνής στόπερ έχει προταθεί στους Πειραιώτες

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για την άμυνα του Ολυμπιακού είναι αυτό του Μεργκίμ Μάβραϊ. Ο 32χρονος στόπερ που συνδύασε τη μια και μοναδική ολόκληρη σεζόν του στο Αμβούργο με τον πικρό υποβιβασμό της άλλοτε πανίσχυρης ομάδας, έχει προταθεί στους πολυπρωταθλητές Ελλάδας και φέρεται να εξετάζεται η περίπτωσή του.

Γεννημένος στη Γερμανία από Κοσοβάρους γονείς, έκανε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από την εθνική Νέων των Γερμανών αλλά το 2012, στα 26 του, χρίστηκε διεθνής με την Αλβανία. Έχοντας περάσει ένα σημαντικό μέρος της καριέρας του στη Β’ κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, θα μας επιτρέψετε να τολμήσουμε την πρόβλεψη πως ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα ασχολούταν σοβαρά με τον υψηλόσωμο (1,89) Αλβανό διεθνή. Πριν το Αμβούργο έπαιξε για δυόμισι χρόνια στην Κολωνία και από το 2011 ως το 2014 αγωνιζόταν στην Γκρόιτερ Φιρτ.

Training at world champion level – for Personal Trainer and clients ‼️@mo_boxing ❤️ @sturmboxgym #köln #cologne #personaltraining #traininglikeachampion #gym #fitness #germany

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mergim Mavraj (@mergimmavraj.15) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς