17.2 C
Athens

Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για Τοροσίδη, 10.000 ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Αντώνης Μπαλόκας τιμωρήθηκαν με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τους Βασίλη Τοροσίδη και Αντώνη Μπαλόκα με πρόστιμο 5.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για 15 ημέρες.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ τιμωρήθηκαν για τη συμπεριφορά τους στο περιθώριο του εντός έδρας ματς απέναντι στο Βόλο (5/12, 4-1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής:

ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Τοροσίδης, Ε. Μπαλόκας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/12/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 05/12/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή, ποσού δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Β. ΤΟΡΟΣΙΔΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες. Τέλος, επιβάλλει στον Ε. ΜΠΑΛΟΚΑ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες

– 11Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ_Β ΤΟΡΟΣΙΔΗ_Ε ΜΠΑΛΟΚΑ

*Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ ΑΕΛ – Α. ΚΟΥΓΙΑΣ (6ΗΣ) και ΠΑΕ ΑΕΛ – Α. ΚΟΥΓΙΑΣ – Η. ΛΑΖΑΡΟΥ (11ΗΣ) αναβλήθηκαν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς