23.2 C
Athens

Καρέρα: Να ανταποδώσουμε την αγάπη φιλάθλων και Μελισσανίδη

Η ΑΕΚ παίζει για το γόητρο στην Αγγλία με τη Λέστερ και θα διεκδικήσει ό,τι μπορεί απέναντι στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς προκειμένου να μη βγει τελευταία στον όμιλο του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο και πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη των φίλων της ΑΕΚ και του κυρίου Μελισσανίδη. Να αναδείξουμε ένα παιχνίδι με μαχητικότητα και ένταση και να αντιληφθούμε την κατάσταση. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε για να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε.

Αυτό που συνέβη πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε να αναρωτηθούμε και να το πάρουμε ως κάτι θετικό. Να το διαμορφώσουμε σε μαχητικότητα και οργή στο γήπεδο. Να αποδείξουμε τι ομάδα είμαστε και ότι δεν είμαστε αυτό που δείξαμε τις τελευταίες αγωνιστικές και ότι με πάθος μπορούμε να βρούμε τις λύσεις. Να αφήσουμε το παρελθόν, να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να ιδρώσουμε τη φανέλα που φοράμε», ανέφερε αρχικά.

Για το λόγο που υπήρξε καθίζηση της ομάδας και το τι πρέπει να γίνει για τη βελτίωση της: «Στους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες είχαμε κάνει πολλά ατομικά λάθη. Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Στον τελευταίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό μπήκαμε λάθος. Παίζαμε ντέρμπι και σε αυτούς τους αγώνες δεν έχει σημασία ο βαθμολογικός πίνακας, αλλά το πάθος. Δεν είχαμε αρκετή μαχητικότητα και όρεξη. Αυτό είπα στους παίκτες και τους το έδειξα στην ανάλυση και πάνω σε αυτό δουλέψαμε. Αύριο θα πρέπει να αποδείξουμε ότι καταλάβαμε ποια ήταν τα λάθη μας και να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς