16.1 C
Athens

Επίθεση στον Βασσάρα στη Ρουμανία: Να πέσει στον ποταμό Νταμποβίτα!

Η θέση του Κύρου Βασσάρα ως αρχιδιαιτητή στη Ρουμανία, μετά το χθεσινό περιστατικό στο ματς της Παρί με την Μπασακσεχίρ, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ρουμάνο 4ο διαιτητή της αναμέτρησης, Σεμπαστιάν Κολτσέσκου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ίον Κρατσιουνέσκου, ενός από τους μεγαλύτερους διαιτητές του παρελθόντος στη χώρα.

Σχολιάζοντας τα γεγονότα στο Παρίσι, ο πρώην διεθνής διαιτητής τα χαρακτήρισε εθνική ντροπή κι επιτέθηκε στον Βασσάρα, κατηγορώντας τον για το επίπεδο της διαιτησίας στο ρουμανικό πρωτάθλημα, καλώντας τον μάλιστα να… βουτήξει στον ποταμό Νταμποβίτα!

«Ανεξάρτητα με το τι κάνουν κάποιοι άνθρωποι αυτοί επιλέγονται. Και λαμβάνουν διεθνείς διακρίσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει ένας άνθρωπος απέξω και αυτός είναι που κρίνει. Αναφέρομαι στον Κύρο Βασσάρα, που τον πληρώνουμε 100.000 ευρώ τον χρόνο», δήλωσε ο Κρατσιουνέσκου και πρόσθεσε:

«Θυμηθείτε τι σας λέω. Αυτή είναι η πιο ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της διαιτησίας στη Ρουμανία. Μπορούμε να δίνουμε πέντε πέναλτι, δέκα οφσάιντ αλλά τίποτα δεν είναι ίδιο με αυτό. Ποτέ. Ο Κολτέσκου όχι μόνο πρέπει να σταματήσει, αλλά πρέπει να σταματήσουν και όλοι όσοι έχουν σχέση με την ηγεσία της ρουμανικής διαιτησίας. Ξένοι ή Ρουμάνοι. Ας πιαστούν χέρι-χέρι και να πάνε να πέσουν στον Νταμποβίτα. Είναι μεγάλη ντροπή για όλη τη χώρα. Είναι μια ντροπιαστική ημέρα», ανέφερε ο Κρατσιουνέσκου μεταξύ άλλων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς