22.6 C
Athens

Πορτογάλοι για Μήτρογλου: Ο Μαρτίνς θέλει την επιστροφή ενός ήρωα!

Ο πορτογαλικός Τύπος ασχολήθηκε με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, χαρακτηρίζοντάς τον έναν ήρωα της ομάδας!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου κατέχει περίοπτη θέση στη λίστα.

H «Ο’ Jogo», στην ηλεκτρονική της έκδοση, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται δεδομένα για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Μάλιστα, έχει τον εξής τίτλο στο άρθρο: «Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την επιστροφή ενός ήρωα στον Ολυμπιακό»!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπάρχουν δύο ομάδες από τη Μέση Ανατολή και την Κίνα που έχουν καταθέσει δελεαστικές προτάσεις σε οικονομικό επίπεδο, αλλά ο Ολυμπιακός σκέφτεται να φέρει πίσω στον Πειραιά έναν ήρωα, όπως χαρακτηρίζει τον Κώστα Μήτρογλου, που έχει κερδίσει έξι Πρωταθλήματα με την ομάδα, μετρώντας 82 γκολ και 20 ασίστ σε 186 συμμετοχές με την Ερυθρόλευκη φανέλα.

Το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού με τη Μαρσέιγ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αλλά δεν υπολογίζεται από τη γαλλική ομάδα και έχει τεθεί σε αγωνιστική καραντίνα.

https://athlosnews.gr/olympiakos-neo-ploysioparocho-symvolaio-se-el-arampi/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς