16.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Έξι διαφορετικοί παίκτες έχουν «ταΐσει» τον Ελ Αραμπί

Ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει τη φετινή σεζόν 9 γκολ σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχθεί την τελική πάσα από έξι διαφορετικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μέσα στους οποίους δεν συγκαταλέγεται ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Αποτελεί είδηση το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς την περσινή σεζόν οι δυο τους συνδυάζονταν με κλειστά μάτια, ωστόσο φέτος αυτό δεν έχει γίνει πραγματικότητα μέχρι στιγμής ούτε μία φορά.

Ο Ελ Αραμπί σκόραρε αρχικά με την Ομόνοια, όπου δέχτηκε την ασίστ του Μπουχαλάκη, ενώ στα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό, που σκόραρε μία φορά, Φορτούνης και Ραντζέλοβιτς αντίστοιχα έδωσαν την τελική πάσα στον Μαροκινό επιθετικό.

Στα δύο παιχνίδια που πέτυχε χατ-τρικ, κόντρα σε Ατρόμητο και Βόλο, τον «τάισαν» δύο φορές ο Λοβέρα (με Ατρόμητο), δύο ο Φορτούνης (και στα δύο παιχνίδια) και από μία ο Καμαρά και ο Τιάγκο Σίλβα, αμφότεροι κόντρα στο Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός επεκτείνει το συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, παρέχοντας αυξημένες αποδοχές στον Μαροκινό επιθετικό, προκειμένου να τον κρατήσει στο Λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς