26.5 C
Athens

Ντάγκερσταλ: Ξέρω ότι ήρθε και με είδε ο Ολυμπιακός

Ο Φίλιπ Ντάγκερσταλ επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει εξετάσει ενδελεχώς τον Φίλιπ Ντάγκερσταλ, συγκεντρώνοντας ενθαρρυντικά στοιχεία για την ποδοσφαιρική του αξία.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου από τη Νόρκεπινγκ, καθώς δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «expressen.se». Ο ίδιος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τονίζοντας στον Τύπο της πατρίδας του:

«Θέλω να βρω κάτι άλλο και μία νέα πρόκληση. Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Πρέπει να βελτιωθώ. Έχω ακούσει για τον Ολυμπιακό, που ήρθε να με δει, αλλά αυτό είναι αρκετά διαφορετικό από το να πάρω μεταγραφή στην ομάδα. Σίγουρα, γνωρίζω πως ήταν εδώ και το ενδιαφέρον είναι πραγματικό από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Θα ήταν πολύ καλό βήμα για μένα αν πήγαινα στον Ολυμπιακό, που είναι μία πολύ καλή ομάδα και στην κορυφή του Πρωταθλήματος. Θα μπορούσα να με φανταστώ εκεί».

Ο σκάουτ (σε επιτελική θέση) του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, είδε από κοντά τον 23χρονο (1/2/1997) στόπερ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΪΚ Στοκχόλμης (26/10, 2-2). Στην τρέχουσα σεζόν, ο Ντάγκερσταλ μετράει μία ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει ύψος 1,89μ. και είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Σουηδίας, αλλά και δύο φορές με την Αντρών. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Νόρκεπινγκ και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2015.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς