18 C
Athens

Μαρινάκης: Ήταν υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των 12 νέων κλινών Μ.Ε.Θ στο Νοσοκομείο Νίκαιας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως σύντομα όλοι θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτήν τη δοκιμασία

Τη Δευτέρα (7/12) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των 12 νέων κλινών Μ.Ε.Θ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, δωρεά των Eυάγγελου Μαρινάκη, Αγγελικής Φράγκου και ΙΟΝ Α.Ε.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς για την προσπάθειά τους εδώ και δέκα μήνες, καθώς πέρασε και ο ίδιος από αυτήν την περιπέτεια, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως σύντομα όλος ο ελληνικός λαός θα βγει πιο δυνατός από αυτήν την πανδημία. Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης επισήμανε πως ήταν υποχρέωσή του να συμβάλλει στην καταπολέμηση του κορωνοϊού, με τη δωρεά 12 υπερσύγχρονων κλινών Μ.Ε.Θ.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε επίσημη δήλωση, αναφέροντας τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς του Ε.Σ.Υ. και το σύστημα Υγείας. Εγώ το βίωσα, κιόλας, από τους πρώτους το Μάρτιο με κορωναϊό και η ανταπόκριση από το σύστημα Υγείας ήταν συγκλονιστική. Μου δίνεται η ευκαιρία για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω όλους εσάς, που δίνετε μία υπερπροσπάθεια αυτήν τη στιγμή.

Από τη δική μας πλευρά, θεωρώ ότι ήταν υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε σε αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτές οι 12 κλίνες είναι υπερσύγχρονες, ο εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος και ο χρόνος που παραδόθηκαν ήταν το πιο σημαντικό για εμάς, τη στιγμή που η χώρα, ο τόπος το έχει ανάγκη. Πιστεύω πολύ σύντομα να βγούμε όλοι μαζί δυνατοί από αυτήν την πανδημία».

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στα social media από τα σημερινά εγκαίνια των 12 νέων κλινών Μ.Ε.Θ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς