17.6 C
Athens

AEK: Τα… έψαλλε ο Ίβιτς στους παίκτες

Ο Ίλια Ίβιτς «έβαλε χέρι» στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Προ των ευθυνών τους έθεσε τους παίκτες της ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στο περιθώριο της σημερινής (7/12) προπόνησης.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εξέφρασε τη δυσφορία του για την εικόνα της ομάδας στην εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν βγαίνουν από το «κάδρο» των ευθυνών και, προς το παρόν, ο Μάσιμο Καρέρα στηρίζεται και δεν θεωρείται ο μόνος υπεύθυνος για τα αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο Ίλια Ίβιτς χρησιμοποίησε σκληρό ύφος στους παίκτες και στάθηκε στην έλλειψη πάθους που είχε η ομάδα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν έχω κλείσει μάτι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά από όσα είπαμε μετά την Μπράγκα, μπήκατε με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο. Πού ήσασταν; Κάνατε την πρώτη ευκαιρία στο 75′ και μέσα σε δύο-τρία λεπτά από την ώρα που άρχισε το ματς πήγατε να φάτε δύο γκολ; Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ».

«Μπηχτές» παικτών σε Καρέρα!

Ο Ίλια Ίβιτς επιχείρησε μέσα από τη συζήτηση να βρει τι φταίει και ρώτησε τους ποδοσφαιριστές για τους λόγους αυτής της κακής εκκίνησης στα ματς. Σε εκείνο το σημείο, ορισμένοι ποδοσφαιριστές φέρεται πως απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν εντός αγωνιστικού χώρουυ (!), αφήνοντας αιχμές προς τον Μάσιμο Καρέρα και την αγωνιστική κατεύθυνση και καθοδήγηση που λαμβάνουν από την τεχνική ηγεσία.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΕΚ έδειξε ενοχλημένος και ζήτησε να μάθει αν αυτοί οι παίκτες αναφέρονται στη δουλειά του, αλλά δεν έχει διαρρεύσει ακόμα αν πήρε απάντηση στην ερώτησή του… Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ιταλός τεχνικός παραμένει στο πόστο του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς